keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusia juttujaNyt on ohi aika, jota niin kovasti odotettiin.. Joulu ja uuden vuoden vaihtuminen. Huomenna kerään lopunki joulun pois odottamaan taas ensi vuotta! Näin monta pyhää peräkkäin, ni meni unirytmikin jotenki sekaisin :) Nyt kun arki koitti niin jospa sitä sais taas rytmistä kiinni eikä tulis valvottua yömyöhään. Heräsin tänään vasta yhdeltätoista :O
Löysittekö te alennusmyynneistä mitään kivaa?
Ainut ostos minkä löysin, näkyy kuvassa. Iso, krominen Villa Designin lyhty melkein puoleen hintaan. Niin näyttävä ja kaunis että nyt harmittaa miksi en ostanut toista samanlaista. Kaks yhden hinnalla, mutta enpäs hoksannu! Taustalla näkyy suloinen oravatyyny, joka oli ihan pakko ostaa jouluksi kun sen näin. Sopii tänne meille niin hyvin kun oravat hyppii muutenki pihamaalla joka päivä.
Vuoden ekat tulppaanit <3
Hih, siellä se kuusikin vielä näkyy olohuoneen nurkassa, en oo raaskinu sitä pakata pois, mutta huomenna saa luvan lähteä. Tai viimestään viikonloppuna, katotaan nyt ;)

Jouluamaryllis teki kolmannen kukan. Kukka oli jo niin painava että se piti katkaista maljakkoon ja siitä oon saanu nauttia kyllä pitkään, vielä kaksi nuppua aukeamassa! Ens jouluksi ostan varmasti taas Pirkka-amarylliksen :)
Valoisaa keskiviikkoa! Ja kiitos edelliseen postaukseen tulleista uuden vuoden toivotuksista <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)