maanantai 31. joulukuuta 2012

Mielenkiintoisimmat kuvat blogiarkistosta v.2012


Meillä kaikilla on varmasti paljon muistoja vuodesta 2012. Vuoden viimeisen päivän kunniaksi muistelin menneen vuoden blogikirjoituksia ja ensimmäistä kertaa tein kollaasin tänne blogin puolelle. Kuvia katsellessa huomasin miettiväni joidenkin kuvien kohdalla, että onko tästä kuvanotosta tosiaan jo puoli vuotta aikaa, tuntuu ihan kuin oisin vasta kuvan napannut. Minun vuoteen on mahtunut paljon ihania hetkiä ja muistoja, ne henkilökohtaisimmat pysyy aina mielessä ja monia ikimuistettavia hetkiä olen saanut talletettua myös kameraan. Alkuvuodesta onkin urakka edessä :) Pitäis teettää niistä tuhansista kuvista ne parhaimmat ja laittaa valokuvakansioihin. Lapsista on niin paljon kuvia että yksi kansio täyttyy samantien :)

Mutta mitäs tänne blogin puolelle on talletettu? Kuvia mm. kodin sisustuksesta, DIY-jutuista, ostoksista, pihan ja puutarhan edistymisestä, juhlista, maisemista.. Olkaapas hyvät, tässä murto-osa vuoden blogikuvista :) Tätä oli mukava tehdä, paljon kivoja juttuja muistui mieleen! :)Haluan kiittää teitä kaikkia lukijoita ja kävijöitä tästä vuodesta, ihana kun olette olleet seurana! Kiitos viestiä jättäneille niin tänne blogin puolelle kuin sähköpostiinkin ja kiitos myös teille hiljaisemmille lukijoille, tiedän että teitäkin siellä on <3 
Ja kiitos inspiraatioista joita olen teiltä toisilta bloggaajilta saanut.


Iloa, lämpöä, rakkautta ja terveyttä toivon jokaiseen kotiin ja hyvää Uutta Vuotta 2013! Viettäkäähän ikimuistoinen uusivuosi <3 Nähdään pian :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)