perjantai 4. tammikuuta 2013

Meidän kodin ulkovalaisimet

Pitkään mietimme millaiset ulkovalaisimet uuteen taloon laittaisimme. Ostimme neljä kappaletta Konstmiden Modena valaisimia, joissa valo suuntautuu ylös- ja alaspäin. Kaksi niistä on takapihalla (eka kuva).

Pari vuotta meillä on nyt nämä ollut ja olen tyytyväinen. Nyt tekisi mieli laittaa samoja ulkovalaisimia talon päätyseiniin ja yhdet myös julkisivuun. Nythän meillä on etupihalla tolppiin kiinnitetty nuo valaisimet ja valaisevat niin hyvin, että periaatteessa tuohon ei muita tarviskaan (toinen kuva). Mutta talon ulkonäkö muuttuis paljon, jos ois enemmän valaistusta :) Valoa ei niinkään talon sivuille tai etupihalle enempää tarvis, että ne ois enemmänki vähän niinkuin koristeena :)

 Pihalla on myös yksi pollarivalaisin. Alkuun ostimme vain tämän yhden, ajattelimme katsoa riittääkö se valaisemaan tarpeeksi. Hyvin on valaissut tarvittavan alueen, joten ei ainakaan vielä hommata tolppavalaisimia lisää.

 Mitä olet mieltä, sopisiko talon päätyihin myös samanlaiset valaisimet? Jos sinulla on vinkata mistä löytyisi talokuvia, joissa näkyis ylös-alas valaisimia, olisin hirmukiitollinen :) Vois niistä ehkä verrata miltä ne talon päädyissä näyttäis.                            Mukavaa viikonloppua! Mulla alkoikin jo tänään viikonloppu :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)