sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Tee itse uusi ilme tunnelmanluojille


Tykästyin niin paljon AmandaB:n ja Lene Bjerren kynttilöihin joissa on tätä samankaltaista nauhaa, että kokeilin tehdä itse koristeita tavallisiin valkoisiin kynttilöihin. Tuli kivat, itse ainakin pidän näistä kovasti! Tummanharmaata samettinauhaa ja tuommoset neliön malliset koristukset, joilla sidoin nauhan kiinni kynttilän ympärille. Ei tarvinnut liimaa tai mitään, helppo irroittaa sitten kun kynttilä on palanut ja koristeet voi vaihtaa kynttilästä toiseen.

Kastehelmi- sarja täydentyi taas lisää kirkkaalla tuikkukipolla :) Tästä tulee muuten ihana kuvio pöydän pintaan tuikun palaessa. Näissä käytän ainoastaan niitä tuikkuja, joissa on läpinäkyvä muovikuori vai miksi niitä nyt sanotaan :) no kyllä te tiiätte :) Aikoihin en ole enää ostanut niitä foliotuikkuja, nämä näyttää niin paljon paremmilta.


 Karkkikuvun alle laitoin koristeeksi hilepallon, tuo toinenkin oli tarkoitus sinne laittaa mutta eihän se sinne mahtunu :) Ihan kiva noinkin.

Rento viikonloppu on kohtapuoliin takanapäin, vielä ajateltiin lähteä sunnuntaishoppailulle koko perheen kanssa, jos sieltä löytyis osa joululahjoistakin. Tai sitten ei.. :) Tein pienen mokan tässä yhdellä kauppareissulla noiden joululahjaostosten suhteen :) 
Lapset oli ruokaostoksilla mukana ja huomasin siinä leluosastoa ohittaessa että pojan toivoma citylego-paketti oli tarjouksessa. Noh, nappasin sen tietenkin mukaani ja piilotin muiden ostosten alle sillä aikaa kun isi kiinnitti lasten huomion muualle. Kassalle kun päästiin, pyysin kassaneitiä laittamaan legopaketin suoraan pussiin ja olin tyytyväinen kun lapset ei huomannu mun piilotusoperaatiota :) Kotiovea aukaistaessa tyttö kysyi hymyillen isoon ääneen: `Äiti, millon sä annat sen citylego-paketin jonka ostit Citymarketista? Joko me saadaan leikkiä sillä?` 
Hups! En vieläkään ymmärrä missä välissä näki paketin, mutta ei siinä enää selittelyt auttanu :D Tuo pieni rakas nelivuotias on niin tarkkasilmäinen että joululahja ostokset täytyy varmaan suorittaa ens kerralla ihan yksikseen :)
Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa teille <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)