torstai 15. marraskuuta 2012

Shamppanjacooleri

Muutama postaus taaksepäin vilautinkin jo yhdessä kuvassa vähän tätä upeutta ja nyt saatte nähdä kokonaiskuvia :) Yhteistyön merkeissä sain valita AmandaB:n valikoimasta tuotteen itselleni ja nettikauppaa selatessa eteen tuli paljon ihania tuotteita, mutta silmällä pitäen meidän tulevia juhlia, jotka järjestän täällä kotona niin valintani oli helppo kun silmiini osui tämä.

 Iso ja näyttävä malja juhlapöytään. Saa isommallekin porukalle tehtyä boolin :) Yksi lasinen boolimalja meillä on, mutta ei ihan näin iso, joten se pääsee nyt salaattikulhoksi. Juhliin ajattelin tehdä erilaisia ruokaisia salaatteja, lämpimiä liha- ja kasvispiirakoita ja muuta pientä naposteltavaa. Vielä on aikaa miettiä, mutta hyvissä ajoin kun suunnittelee juhlia, niin ei tule sitten kiirus päivän lähestyessä. Juhlapöydän ylle on tulossa myös koristeita, jotka teen itse. Olenko koskaan maininnut että olen kynttilöiden hamstraaja? :) En vaan voi vastustaa kun näen jossain kauniin kynttilän. Ja yleensä hankin niitä vielä aina kaks samanlaista :) Juhlapöytään valitsin vielä erikorkuiset kynttilät AmandaB:n valikoimasta. Tuo samettinen nauha noissa on ihana! Coolerin pohja on vuorattu myös samettisella kankaalla.

 Täältä http://www.amandabshop.com/shop/product?q=5397 voi kurkata lisätietoja coolerista ja tästä pääsee suoraan verkkokauppaan http://www.amandabshop.com/shop/front   
Blogiyhteistyö, tuotteet saatu blogin kautta.
Jess huomenna perrrjantai, ihanaa.. vihdoinkin viikonloppu :) Mukavaa ja kiireetöntä loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)