keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Joulun tuoksua ja tunnelmaa
Yhtenä aamuna pistettiin lasten kanssa tonttulakit päähän ja alettiin leipomaan pipareita! :) Joululauluja unohtamatta. Suvi Teräsniskan laulamiin joululauluihin ihastuin jo viime joulun aikaan ja niitähän me sitten kuunneltiin. Me on aina tehty piparkakkutaikina itse ja nytkin tein edellisenä iltana taikinan jääkaappiin muhimaan. Lapset sai kokeilla ihan alusta asti tehdä pipareita, kauliminenkin onnistui yllättävän hyvin. Nostelin vaan piparit uuniin ja ulos.
Niin innoissaan aina touhuavat keittiössä ja ovat mukana ruoanlaitossa ja leipomisessa. Annan molempien osallistua ruoanlaittoon, yleensä salaatti valmistuu lasten käsissä :) Välillä on semmosta silppua tomaatit ja kurkut ja toisinaan niin isoja paloja että hyvä kun suuhun mahtuu, mutta pääasia että saavat olla mukana ja tykkäävät tehdä :) Kahvinkeitto on kans yks ehdoton, toinen kaataa vedet säiliöön ja toinen laskee montako lusikallista kahvinporoja laitetaan ja napsauttaa keittimen päälle. 
Saas nähä tarviiko mun parin vuoden päästä osallistua ollenkaan kokkauksiin kun noin ahkeria ovat ;) Tulevat Junior MasterChefit <3

Ensimmäiset hyasintit laitoin keittiön pöydälle ja glögiä siemaillessa tuli ihan joulufiilis.. sieltä se tunne vihdoin tuli :) Tekis mieli kuunnella lisääkin joululauluja, mutta ehkä mä odotan vielä vähän aikaa.. Viikonloppuna ehkäpä jo jouluvalot ulos :) Enää lumi puuttuu..
EDIT. Kommenttien jättämisessä oli ongelmia, mutta nyt pitäis toimia taas!
Ei oo montaa päivää enää joulukuuhun <3 Joko te ootte laittanu joulua kotiin?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)