perjantai 23. marraskuuta 2012

Olkkariin uusia pieniä sisustusjuttuja :)


Olen ihastellut useissa blogeissa itse kudottuja päällisiä lasien/kynttiläkippojen päällä. Suunnittelin jo kokeilevani pysyykö puikot käsissä, kun viime kerrasta on aikaa. Viimeksi koulussa olen kutonut lapaset itselleni ja niissä meni tosi kauan ennenkuin sain ne valmiiksi. Ja sitäpaitsi ne oli ihan eri paria, toisen tein minä ja toisen opettaja ;D Saa arvata kummasta tuli lapasen näköinen ;)
Joskus otan vielä puikot käteen ja opettelen, mutta siihen asti ihastelen näitä viime viikolla löytämiäni kippoja. Ihana yksityiskohta tuo minivyö lasin ympärillä!
 Kynttiläkipoilla oli hintaa muistaakseni 3,90e kappale ja nämä löyty Halpa-Hallista. Tuolla hintaa ei kyllä kannata edes miettiä että itse alkais samanlaisia tekemään :)
Tämän päivän löydöstä olen vielä enemmän innoissani! Alla pieni kurkistus löytööni.. Lisäkuvia saatte varmasti nähdä myöhemmin, kun saan aarteeni omalle paikalleen :)

ILOA VIIKONLOPPUUSI <3<3
​PS. Kommentointipalkista otin pakollisen sähköposti kohdan pois eli enää ei tarvitse jättää kommentoidessa omaa sähköpostiosoitetta jos ei halua. Pelkkä nimimerkki riittää :) Seuraavan arvonnan kun järjestän, niin otan sen käyttöön vain arvonnan ajaksi että tavoitan sitten voittajan helpommin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)