tiistai 18. syyskuuta 2012

Valoja


Huomenta :)
Aamut ja illat on jo niin pimeitä että otin lisää valoja käyttöön, näiden valossa on mukava katsoa aamulla Pikku kakkosta. Meillä on öisin olohuoneessa himmennettävät kattospotit päällä, että lapset näkee mennä vessaan. Ensimmäiset valosarjat laitoin lasimaljan sisään. Nyt näkee kulkea yöllä olohuoneen halki, ei tarvii spotteja pitää päällä.
Oli niin hyvä ku kysyin lapsilta et saako tämä olla tässä rauhassa jos äiti laittaa maljakon sohvan viereen? Välillä pitää varmistaa ;D
`Joo saa olla` ja samantien mentiin valojen kimppuun. Siinä vähä aikaa tutkailtiin ja nyt on valot saanu olla ihan rauhassa.

​Meillä varsinkin tyttö huomaa heti jos on jotain uutta laitettu kotiin. Heti sanoo jos on uus sohvatyyny tai verhot vaihdettu. Ja usein myös ehdottaa että vaihettaisko äiti järjestystä? 
Lastenhuoneessa järjestys vaihtuu monta kertaa päivässä lasten toimesta :)


Tänään ois tarkoitus laittaa piha talvikuntoon, purkaa trampoliini, istuttaa loput pensaat ja sipulit, ostin mm. vadelmapensaan ja leikata vielä kerran nurmikko. Oisko teillä vinkkejä miten sais runkoruusut talvehtimaan? Mulla ei oo koskaan ollu yhtä ihania ruusuja mitä nuo runkoruusut ja todella haluaisin että selviäisivät talven yli. Maahan niitä ei varmaan uskalla istuttaa? Aurinkoista päivää <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)