sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Tervetuloa :)

Täällä sitä ollaan uudessa paikassa! Hih, mä taisin osata tehdä ekan postauksen tänne tällä uudella blogipohjalla, jee :) Vielä on moni asia niin uutta, mutta intoa puhkuen eteenpäin ja meillä on niin paras tiimi, jolta saa apua aina tarvittaessa :) 


Ajattelin tehdä pienimuotoisen esittelyn näin alkuun white&black blogista :) Ensi kuussa tulee kaksi vuotta siitä kun aloitin blogin kirjoittamisen, miten äkkiä se aika menikään. Silloin olin äitiyslomalla ja uusi, vastarakennettu talo vihdoin valmis.

Ajatus omasta blogista syntyi kun saatiin oma koti rakennettua valmiiksi ja innostus sisustamiseen voimistui enemmän ja enemmän. Talon rakennus kesti vuoden ajan, kun itse tehtiin. Sateelta suojaan paketti tuli tehtaalta ja siitä jatkettiin omin voimin :) Projekti oli mielenkiintoinen, kun ajattelee ettei kumpikaan meistä ollut koskaan yhtään taloa rakentanu tai edes nähnyt miten se tapahtuu :). Niin sitä vaan onnistuttiin! Rakennusapua ja lasten hoito-apua saatiin läheisiltä, aina oli joku ojentamassa auttavan käden ja neuvoja kysyttiin ja saatiin aina kun niitä tarvittiin :) Tonttikin löytyi unelma paikasta ja siitä se ajatus oikeestaan alunperin lähtikin!


Sisustamisesta, pihan laitosta ja kaikesta mikä inspiroi, niistä tänne kirjoittelen ja otan kuvia. Niinkuin vanhassa blogissakin. Yhdistelen sisustuksessa uutta ja vanhaa. Rakastan myös tehdä kaikkia DIY-juttuja! Musta ja valkoinen ovat lempparivärini, edelleen :)


Täällä tavataan tästä eteenpäin :)
Ja vanhasta blogger blogista tullaan tekemään automaattinen siirto tähän uuteen osoitteeseen  http://whiteandblack.casablogit.fi  ensi viikolla. Ja samoten jos seuraat blogiani jotain muuta kautta niin viimestään ensi viikolla on linkit tuossa sivupalkissa. CASA-blogeissa on minun lisäksi 11 hienoa blogia mukana, käykäähän ihastelemassa!

Lämpimästi tervetuloa teille jokaiselle <3<3 Rakkaat lukijat vanhasta blogista ja uudet lukijat :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)