torstai 20. syyskuuta 2012

Kylpy-ja kodinhoitohuoneeseen

Alkuviikosta saapui Clasun paketti, josta teinkin aiemmin kollaasin mitä klikkailin ostoskoriin. Olin ihan kuvitellut tätä koria pienemmäksi nettikuvan perusteella, mutta tämähän oli positiivinen yllätys! Iso kori, mihin mahtuu paljon pyyhkeitä.  Betoniruukkuihin ihastuin myös kovin! Niistä kuvia myöhemmin.Lasipulloon tyhjensin huuhteluainepurkin, tämä saakin jäädä näkyville kodinhoitohuoneen hyllylle. Eikö näytä muuten ihan maitopullolta? heh :D nostin huuhteluaineen niin korkealle ettei lapset pääse siihen käsiksi. Tämmösillä pikkujutuilla saa uutta ilmettä ja pyykkääminenkin sujuu mukavammin.

Oletteko muuten huomanneet sivupalkkiin tulleet seurantalinkit? Niitä kautta voitte seurata blogiani ja kohta saamme myös automaattisen ohjauksen teille jotka seuraatte blogiani bloggerin kautta.  Tässä vielä uusi osoitteeni:  http://whiteandblack.casablogit.fi
CASA blogit löytyy nyt myös Facebookista http://www.facebook.com/casablogit
Vuorokauden aikana sinne on tullutkin jo monta sataa tykkääjää :)

Mutta nyt pyykkäämään, ruokaa tekemään ja sit pakkaamaan. Pieni kiva loma edessä, paljon tavaraa, täyteen ängetty auto :D Lasten kanssa kun lähtee reissuun, oli se sitten lyhyt tai pitkä reissu niin tavaroita ei mitenkään voi saada mahdutettua yhteen laukkuun. Aina on tavaratila täynnä ja sinne pitäis vielä mahtua ostoksetkin :) Toivottelen teille kaikille jo nyt hyvää viikonloppua <3 Ja kiitos kommenteista edelliseen postaukseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)