lauantai 25. helmikuuta 2012

Kylpyhuoneeseen

Pieniä muutoksia tein kylppäriin uusilla tekstiileillä ja lasihyllyn päälle vaihdoin tuoksuja, öljyjä ja naamioita. Pyyhkeet meillä ripustetaan noihin kahteen koukkuun, missä on nyt H&M:n pyyhkeet. Koukut on imukupilla kiinni. Joskus kun pyyhkeitä on 3-4 samassa koukussa niin ei ne pysy, tipahtavat lattialle liiasta painosta. Siksi ostinkin oveen tuollasen Bathroom-naulakon lisäksi. Vieraat saavat ripustaa pyyhkeet siihen. Sinkkivadista löytyy vieraille saunapyyhkeitä, tuoksuja ja pesuaineita. Pikkujakkara on joskus äidiltä saatu, maalasin sen valkoiseksi.





Lenkin jälkeen vuorossa rentoutumista pitkän kaavan mukaan! Saunan, kuorinnan, öljyn, naamion ja lämpimän riisipussin kera :) Kipeille hartioille vähän ensiapua :) 
Käyn kerran kuussa hierojalla ja nyt jouduin ajan perumaan..Sen siitä sai, heti niska ja hartiat jumissa. Mut jospa tuolta ulkoa ja saunasta sais vähän apua vaivoihin :)


Rentoa lauantaita! Illalla on pakko katsoa Putouksen finaali, kumpi vie voiton :) 

11 kommenttia:

  1. Hih...meiltä löytyy sama H&M:n matto ja tuo ovessa oleva naulakko näyttää kans kovasti tutulta :D

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana kylppäri, kelpaisi todellakin myös minulle. <3

    VastaaPoista
  3. Somalta näyttävät kylppärisi muutokset. Pienillä asioilla saa suuria aikaan!

    VastaaPoista
  4. Voih, tosi nättiä! Ihania juttuja, noi naamiot ja jakkarat sinkkiämpäreineen :) Meillä kun on vuokrakämppä ja ahdas wc/suihku/saunatila niin ei paljon kivoja juttuja laitella... :(

    VastaaPoista
  5. Jonna, Niinkö :) Me on shoppailtu samoissa paikoissa :)

    Inanaa, Voi kiitos Inanaa <3 Oon kyllä tyytyväinen tähän, tarpeeksi iso ja on todettu että kaks suihkua oli tosi hyvä ratkasu!

    Marita, Kiitos! Niimpä, ei tarvii kuin pikkumuutoksia ja heti näyttää erilaiselta :)

    Minusta, Kiitos! On se mukava välillä hemmotella itseä ja vieraitakin :)
    Teillä on kuitenkin oma sauna siinä kodissa! Sekin on jo luxusta.
    Mä oon niin kova saunomaan etten osais olla enää ilman saunaa :)

    VastaaPoista
  6. Kaunista ♥
    Meidän kylppäri kaipaisi niin remonttia, teidän kylppäri on ihanan raikas :)

    VastaaPoista
  7. Tyylikäs kylppäri! Meillä on vessassa noiden pyyhkeiden kanssa samaa sarjaa oleva matto. Noi pyyhkeet oli silloin loppuunmyyty kun ostin tuon maton. Pitääkin klikata itsensä H&M:n sivuille katsomaan josko niitä olisi tullut lisää ;)

    VastaaPoista
  8. kuulostaa ihanalta! tykkään noista pyyhkeistä, onkohan niitä vielä myynnissä.. täytyypä käydä kattomassa! (tosin ei me kyllä pyyhkeitä tarvittais :/)
    ihanaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
  9. AnnaO, Kiitos <3 Ootko muuten koskaan laittanu kuvia teidän kylppäristä? Laatoittaminen on tosi helppoa kun sen oppii :) meki on kaikki itse laatoitettu.

    Hanna, Kiitos :) Toivottavasti sieltä vielä löytyy näitä! Joo mä mietin sillon et pitäiskö ottaa heti neljä kappaletta pyyhkeitä, mut en ottanu ku kaks. Tuo kuvio on nätti!
    Se lattiapyyhe ois kans sopinu hyvin yhteen noiden kanssa, mut olin tilannu vasta tuon tekstimaton, ni se sit jäi.

    S, Kyllä oliki rentouttavaa ku sai rauhassa saunoa, lasten käytyä pesulla :) Heh, ei mekään enempää pyyhkeitä tarvittais mut laitoin entisiä pois :) Hyvä tekosyy antaa miehelle vanhat pyyhkeet talliin remonttijuttuihin :D Ois vaan pitäny ostaa enemmän ku kaks! Toivottavasti sieltä vielä löytyy siksak-pyyhkeitä sulle ja Hannalle :) Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaipäivää sinne!

    VastaaPoista
  10. Hei! Uusi lukija ilmoittautuu! Pakko oli klikata blogiisi kun näin kommenttisi All you need is white-blogissa. Sama nimimerkki kun kiinnitti huomioni :)

    Sieltähän paljastui sitten myös samankaltainen sisustusmaku ja ihana blogi jota nyt sitten jään lukemaan! :)

    VastaaPoista
  11. J, Moikka kaima J! :) Voi kiitos!
    Kiva kun jätit kommenttia ja lämpimästi tervetuloa mukaan!

    VastaaPoista