tiistai 28. helmikuuta 2012

Valoa ja silkkipaperia

Eilen aamupäivästä oli jo niin valoisaa, pakkohan se oli räpsiä kuvia! Kiva ku ei tarvii valoja vasta ku illalla. Ikkunat kaipais pesua, auringonvalolla sen huomaa :)


Tytön synttärit lähestyy joten kokeilin askarrella jo muutaman silkkipallon. Tämmöset pallerot tulee koristeeksi, ehkä viis..kuus palloa eri korkeudelle pöydän ylle. Vaaleanpunaista silkkinauhaa koristeluun.. Ja taitaa täytekakkukin olla punainen sankarin toiveesta :)


Hyvää viikkoa teille jokaiselle!
Joko blogi toimii teille normaalisti? Muutama lukija sanoi että kun blogin aukasee niin latautuu hitaasti. Kertokaa ihmeessä jos vielä sama ongelma, kiitos :)10 kommenttia:

 1. Onkos noille silkkipalleroille olemassa jonkinmoista ohjetta? Näyttää nimittäin todella kivoilta! :)

  VastaaPoista
 2. Kivannäköisiä koristeita! Tehdäännkö vähän samalla tavalla kun kouluaikoina lankatupsut? Tutunnäköinen lamppu, vaikka se on hieman vinossa aina, niin nätti se on

  VastaaPoista
 3. Jonna, Näistä tuli kyllä kivat ja edulliset koristeet! Laitan ohjetta kuvien kera heti kun ehdin :) Otan kameran viereen ku teen näitä lisää :)

  Kaaponkammari, Moikka pitkästä aikaa :) Kiitti! Ai teillä on samanlainen lamppu? Kyllä tuo meidän lamppu on suorassa pysyny, ootko kiristäny ne ruuvit mitä siinä jalassa on? Mä laitan ohjetta näistä palloista, tehdään erilailla ku lankatupsut :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Muakin kiinnostaa ohjeet noihin palloihin! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköistä! JOo, please laita ohjetta noihin koristeisiin! Jospa mä osaisin väkertää tuollaiset neiti Sieväsen 7vee juhliin keväällä...

  VastaaPoista
 6. J, Kiitos :) Laitan ohjetta jo huomenna jos ehdin :)

  Minna, Kiitti! Varmasti osaat, nää on helppo tehdä ja ei vie kauheesti aikaakaan. Aattelin tehdä vielä pienempiä vaaleanpunaisia palloja tuohon roikkumaan.

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia :)
  Meidän vanhempi tyttö tykkää askarrella noita palloja, ne on kyllä ihania ♥ Tulppaanit näyttävät niin kauniilta, muistaisinkohan kauppareissulla napata niitä mukaani :)

  VastaaPoista
 8. AnnaO, Kiitos!! Niinkö :) Minäki muistelin että oon saattanu joskus koulussa noita tehdä, jotain askartelujuttuja me silkkipaperista tehtiin :)
  Koitahan muistaa kimppu tulppaaneja :)

  VastaaPoista
 9. Moikka,

  Ihanan näköinen tuo sinun sohvapöytäsi. Saiskos siitä kuvia? :)


  Kevät-terkuin
  Anni

  VastaaPoista
 10. Anni, Heippa! Kiitos paljon :) Mies teki pöydän vanhoista lankuista. Näistä postauksista löytyy lisäkuvia:

  http://whiteandblack.blogspot.com/2011/09/tee-se-itse-sohvapoyta.html
  ja http://whiteandblack.blogspot.com/2011/09/kimppu.html

  VastaaPoista

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)