keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Vuosi sitten!

Viime vuonna samoihin aikoihin oli jo lumi maassa ja jouluvaloja laittelin. Fiilis oli  korkeammalla kun maa oli valkoinen :) mut kyl mä ajattelin laittaa pikkuhiljaa valoja jo tänne sisällekin, tulee lunta tai ei. Ulos jo laitoin muutamat valot valmiiksi. Eipähän tarvii sit värjötellä ulkona, sormet jäässä ja selvitellä johtoja, jos lumi ja pakkaset tulee yllättäin ;D
Siis näin paljo oli lunta viime vuonna marraskuussa!?Ekat piparitkin leivottiin marraskuussa..


Ja ripustettiin valkoiset tähdet ikkunoihin.

Kaikki kuvat on otettu meiltä viime vuonna, näihin samoihin aikoihin.

Pitäisköhän viikonloppuna leipoa pipareita? :) Joulutorttuja ollaan leivottu jo pari kertaa ja voi että ne on hyviä, namskis! Ja glögin lämmitystäkin testattiin uudella kannulla yks ilta, toimii!! Tänään on siivouspäivä, joten taidanpa laittaa tähdet ikkunoihin siivouksen jälkeen :)


                                Toiveena olis että saatais jouluaatoksi lunta, kruunais kyllä koko joulun ♥

4 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmallisia kuvia. Meillä on ekat piparit jo leivottu ja syötykkin jo. Olen taasen alkanyt himoita joulutorttuja. Ehkä viikonloppuna tehdään ensimmäiset. On ne niin nam. Meille laitettiin viime viikolla ulos jouluvalot. Virittelin ne vanhoihin tikkaisiin. Lumi kyllä tosiaan uupuu. Jouluun on enää, mitä 5 viikoako? Aika hurjaa. Kaipaisin myös lunta, edes joulunpyhiksi luomaan tunnelmaa. Tsemppiä siivoukseen ja niin mukavaa keskiviikkoa sinulle ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Suveliina :) Nyt ois siivoukset tehty.
  No niimpä, menee niin äkkiä tää aika ja kohta on jo joulu, suurin osa lahjoistakin vielä ostamatta. Lumi on kyllä ehdoton jouluna, toivotaan että tänäkin vuonna saataisiin jouluksi lunta.

  VastaaPoista
 3. AnnaO: Niimpä, tulis nyt pikkupakkaset niin lumikin jäis maahan.

  VastaaPoista

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)