torstai 10. marraskuuta 2011

Vihreää olkkariin

Meillä ei ole kotona tällä hetkellä yhtään viherkasvia tai kukkaa. Edellisessä kodissa oli jonkun verran kukkia, mutta nyt en oo tänne hankkinut yhtään. Leikkokukat on eri asia :) Varsinkin viikonloppusin kun on vasta siivottu, puhdas koti ja just haettu tuore kukkakimppu pöydällä niin avot! Muuta ei tarvita :)
Mutta nyt meillä on minipuu :) Olkkarin lattialla komeilee kultasypressi, toivotaan että kestää jouluun saakka. Pitää muistaa kastella.

Lähempänä joulua koristelen hieman tätä ja tottakai meille tulee myös iso valkoinen joulukuusi :)
Viikonloppua ja edelleen sitä lunta odotellen :)

13 kommenttia:

 1. Nuo talot on kyllä tosi kivoja. Mistä olet omasi ostanut?

  VastaaPoista
 2. Ihana minipuu! <3
  Meilläkään ei oo yhtään kukkaa sisällä ko meän kaks kisua (13v) söis ne mutta ulukona sitte onki kukkia jokka näkkyy ikkunasta :) Ja jouluna tullee aito joulukuusi, jota kisut kyllä käy järsimässä ja tiputtellee alimmat pallot mutta eipä tuo haittaa, nostetaan pallot aina takasin :D

  Kukat on kyllä kauniita (jonku toisen kodissa) :) Mutta tuo teän minipuu on kyllä aivan ihanan sulonen :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Moikka! Tuon valkoisen talolyhdyn olen ostanut pari vuotta sitten jostain nettikaupasta. Ja harmaan talon ostin kärkkäiseltä, kuva löytyy pari postausta alempaa.

  Onnen Omenia: On se nätti! Tänään sai vaan puu vähän kyytiä kun poika hoksas että uus juttu tullu lattialle :D Ois varmaan kannattanu nostaa vähän korkeammalle.

  Meän Satu: Meillä kans edellisessä kodissa kissat söi kaikki kukat. Ja joulukuusi ei saanu olla yhtään rauhassa, kerran kaatu koko kuusi :D
  Onko teidän molemmat kisut 13 vuotiaita? Meillä vanhempi kisu on lähemmäs 10v. tarkkaa ikää en tiedä. Ne on niin onnessaan kun saavat vapaasti liikkua ulkona, ennen asuttiin keskellä kaupunkia niin ei uskaltanut päästää ulos..
  Voi teille tulee aito kuusi! Minäki haluisin, mut lapset on vielä niin pieniä..Tekokuusikin sai viime vuonna sellasta kyytiä pojalta et huh huh :DD

  VastaaPoista
 4. Juu, meän karvakaksoset (äiti oli maatiainen, isä ilmeisesti norjalainen kulmakunnankinkku ko pitkät karvat meän kisuilla) on molemmat 13v, täyttivät 27.10 tänä vuonna :) Ja alusta asti olleet meillä :) Ko mentiin hakemaan YHTÄ kissaa, siellä oliki nuo molemmat pennut, 12 viikkosia siis silloin, niin ei osattu päättää kumpi otetaan, ko molemmat oli niin sulosia ja molemmat omia persoonia jo tuolloin eikä sitte raskittu jättää vaan yhtä pentua sinne, niin otettiin sitte molemmat, eikä olla kavuttu <3 Toinen on tyttö ja toinen poika, molemmat leikattu :) Meän vauvat <3

  Meillä oli aiemmin semmonen pieni minitekokuusi mutta ko nuo järsi niitäki ja mahat meni sekasin niin sen jäläkeen sitte ollu oikia kuusi :) Niitä turvallista järsiä ja kiva leikkiä pikkuhavuilla jokka ne saa järsittyä irti :) Henkilökunnalla sitte joulun jäläkeen iso työ imuroija niitä neulasia joka paikasta :D

  Oi, kyllä teillekki tullee vielä aika ko saatta oikian kuusen <3

  Meillä on ihan täysin sisäkissoja vaikka asutaanki nykyään omakotitalossa muttaku vaaroja on täällä, naapureitten kissat (useampi), autot, ketut jne ja meän kissat on semmosia city-kissoja etteivät varmaan pärjäis ulukona minuuttiakaan :D Hyvä niillä on olla sisälläki, lintulauta on niille televisiona ja leluja pitkin taloa, raapimalauvat seinällä jonossa mihin ne saa juosta ja hyppiä ja terotella kynnet tietekki ja tyhjiä hyllyjä raapimalauvan vieressä mihin ne saa roikasta sitte :D Oon saanu nuo kaikki laitettua siten että istuvat meän sisustukseen hyvin, mie ku oon semmonen sisustushöperö :)

  Ne on meän pikkusia, meän omat silimäterät, äiskän ja iskän vauvat :D

  VastaaPoista
 5. Meän Satu: Voi ku sulosia! Kiva ku molemmat samasta pentueesta, niinhän sitä sanotaan että kissalla pitäis olla kaveri :) Meki otettiin tyttökisulle kaveri, pari vuotta myöhemmmin ja voi kauhea sitä sähinää ja murinaa kun uus tuli taloon :D Piti apteekista hakea sellasta rauhoittavaa suihketta, mitä suihkutettiin ympäri taloa, että kissa vähän rauhoittuis. Ja rauhoittuhan se :)

  Joo siinä onkin homma siivota niitä kuusenneulasia, ku kissat käy kimppuun :)
  Yhtä hyvä elämä kisuilla on sisälläkin, kun on virikkeitä. Meidän kisut oli n.kuusi vuotta sisäkissoja ja sitten kun rakennettiin oma talo, niin vähitellen päästettiin ne käymään ulkona ja oon niin ilonen ku ne on sopeutunu tänne. Joka päivä tuo hiiriä ja sisiliskoja näytille :D Autoja minäki oon pelänny, et jos pian jäävät alle, mut hyvin osaavat varoa niitä. Ja hyvin tottuvat myös lapsiin :)

  Kivaa viikonloppu teidän perheelle!

  VastaaPoista
 6. Söpö pikku puu :-)
  Tunnelma on kaunis ja joulua sekä lunta odottelessa!
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Juu, täytyyhän sitä henkilökuntaki ruokkia :D niillä hiirillä ja sisiliskoilla :D

  VastaaPoista
 8. Sabuska: Kiitos :) Niimpä, lunta odotellen :) Teille myös ihanaa viikonlopun jatkoa!

  Meän Satu: :D Joskus ällöttää ku ne tuo jalkojen juureen hiiriä, mut minkäs teet :) Ja sit vielä naukuvat oikeen isosti et varmasti huomataan!

  VastaaPoista
 9. AnnaO: Saapa nähä miten kauan pysyy nättinä, poika käy salaa repimässä oksia siitä :D

  VastaaPoista
 10. Minna.K: Meille on kertyny niitä jo neljä ja lisää tekis mieli ostaa, on ne niin kauniita! Kohta on semmonen pieni kylä :)

  VastaaPoista

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)