tiistai 12. heinäkuuta 2011

Mustavalkoista

Koska blogin nimi on white & black, niin pitäähän täällä välillä näyttää jotain mustavalkoistakin ;) Tähän väriyhdistelmään ei vaan ikinä kyllästy. 
Ennen meillä oli myös olkkari sisustettu mustalla ja valkoisella, mutta vaihtelu virkistää. Talveksi vois taas laittaa olohuoneeseenkin lisää mustaa. Seinät kun on valkoiset, niin ei tule liian synkkää.
Päiväpeitto löytyi Kärkkäisen alesta, n.15e.  
Isot koristetyynyt ja helmalakana on aiemmin tilattu Ellokselta.




Kivaa viikonjatkoa ja uusille lukijoille lämmin tervetulotoivotus! Toivottavasti viihdytte matkassa :)


8 kommenttia:

  1. Tosi kaunista! Ihastuin erityisesti yöpöytiin, mahtavat! Nyt vähän harmittaa että ehdin hankkia omaan makkariin ikean valkoiset beståt...

    VastaaPoista
  2. Voi miten nättiä! Noi lamput on tosi kauniit :) Osaat kyllä sisustaa niin mun makuun että! Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Mustavalkoinen toimii AINA. Meillä on koko talous muuttumassa mustavalkoiseksi, ensin meni makkari, sitten olkkari, sen jälkeen parveke ja nyt mietin jo vessan turkoosien tavaroiden vaihtamista mustiin :)
    Kun antaa pikkusormen...
    Onneks mun elämä ei sit ookkaan niin mustavalkoista :D

    VastaaPoista
  4. Täällä uusi lukija jäi seuraamaan kivaa blogiasi. Itse olen enemmän värien ystävä mutta nyt jostain alkaa putkahtelemaan kotiin mustia yksityiskohtia:)

    VastaaPoista
  5. Meillä samanlainen (tai ainakin lähes) kattolamppu, tuo musta pitsinen. Kaunis on, mutta itse en ole saanut sitä toimimaan meidän makkarissa. Juuri eilen viimeksi mietin, mikä lampun kohtalo on...nyt kun sen näkee toimivassa makuuhuoneessa, taidankin pitää sen vielä...;) Kaunis makkari, kivaa, että joku uskaltaa makkarissa käyttää rohkeita tummia värejä! TOIMII! :)

    VastaaPoista
  6. J&M: Kiitos!! Nämäkin on Ikeasta, Malm-sarjaa, oikeestihan nuo kuuluis siihen Malm-sängyn runkoon kiinni, mut mä en tykänny siitä sängystä joten ostettiin vaan nuo yöpöydät ja mies asensi ne seinään kiinni. Helppo siivotaki ku ei oo jalkoja tiellä :) Beståt on kans kauniit!

    Anna: Kiitos! :) Iteki oon tykänny yölampuista. Ihana kuulla et tykkäät! Teidän perheelle kans ihanaa viikkoa!

    Outi: Haha, hyvin sanottu tuo viimenen lause! :) Niimpä! Mä oon aina tykänny mustasta, joittenki mielestä se on synkkä väri mut ei. Kun sitä yhdistelee just valkosen tai sit jonku muun värin kanssa, ni kyllä tykkään minäki! Seuraavaks sit vessaan mustavalkoista :) Meillä wc on jo kokenu sen, mut vois taas joku kerta vaihella tekstiilejä.

    Anis: Kiva kun jätit kommenttia ja welcome! :) No niin, siitä se pikkuhiljaa lähtee, mustan käyttö sisustuksessa :)

    Inka: Kiitos :) Kiva et sait kuvista inspiraatiota pitää vielä valaisimen :) Meidän valaisin on ruskea, mut kuvissa näyttää mustalta. Aika isohan se on, mut ku ympärillä on tilaa ni sopii tuohon. Mieti vielä ;)

    VastaaPoista