torstai 7. heinäkuuta 2011

Maalari maalasi taloa, kiikkua, venettä...Mittari näyttää +27 C varjossa ja mitä mä teen?! Maalaan :) Koko päivän oon heilunu pensseli kädessä.
Kyllä kait sitä keksis järkevämpääkin puuhaa tämmösellä helteellä, mut ku alkuun pääsin ni en malta lopettaa ollenkaan. Aina vaan lisää ja lisää maalattavaa pinta-alaa..ei lopu koskaan, tai ainaki tuntuu siltä :)
Kiikun maalasin jämillä mitä löytyi varastosta, kolme maalikerrosta riitti peittämään entisen värin. 
Nyt ollaankin talon kimpussa. Vihdoin löysin ihanan sävyn! Sekoittamallahan se löytyi.. Samaa sävyä millä ollaan taloa jo maalattu, mutta valkoista maalia joukkoon pari litraa, niin johan raikastui ja keltasuus hävisi :)
Kiikku ennen:
 
Ja jälkeen.

Pikaisesti tein ruokaa välissä ja jatkoin taas maalaushommia. Uusia pottuja, päälle voita ja omasta kasvimaasta tilliä, NAM! Voiko parempaa kesäruokaa olla! Grillipihvien ja salaatin kera. Salaatissakin kaikki muut kasvimaalta paitsi oliivit, feta ja vesimeloni. Jospa ens kesänä sais potutkin kuokkia omalta pihalta :)
Koverrettu meloni toimi hyvänä salaattikulhona.

Illalla maalasin vielä meidän soutuveneenki :D Kyllä nyt kelpaa soudella ku vene on kuin uus. Mitenhän mä saan maalin pois hiuksista? Tärpätilläkö :D

4 kommenttia:

 1. Kylläpä kiikku raikastui! Vau!
  Ja mainiota kuoren uusiokäyttöä. :)

  VastaaPoista
 2. Esmeralda: Valkoinen raikastaa kyllä aina, tavaran ku tavaran. Tuo vihreä oli kyllä melko karu väri :)

  VastaaPoista
 3. Ihania maalaustouhuja sinulla siellä! Tosi kiva idea tuo salaattikulhojuttu!

  VastaaPoista
 4. Johanna: Jostain lehdestä bongasin tuon kuoren käytön kulhona. Kiva viedä terassillekin sellaisenaan kun ulkona syö eikä tuu tiskiä :)

  VastaaPoista

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)