keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Kauniit maljakot ja kuulumisia
Heippa ihanat! Toivottavasti teillä on ollut kivempi päivä. Täällä hoidetaan pientä kuumepotilasta. Tuntuu että kaikki taudit on käyty läpi tässä kuukauden sisällä mutta näköjään kova kuumekin iski vielä. Nyt pienimmäiseen. Kuulema korva kipeä ja juuri tarkistettiin korvat, ei muuta kuin uudelleen lääkäriin.
Kävin itsekin äskettäin lääkärissä kun flunssa ja hengenahdistus jatkuu, nyt sain vahvemmat astmalääkkeet ja suositeltiin että yrittäisin olla ilman kortisonikuuria kun juuri söin kuurin kuukausi takaperin. Lääkäri sanoi että kirjoittaa minulle sairaslomaa, mutta mihinpä minä sitä lappua olisin tarvinnut, lapset täytyy hoitaa sairaanakin. Voi olisipa ihana kun joku tulisikin kotiin hoitamaan lapsia kun itse on sairaana. Mies tuli töistä ja laitoin hänet heti apteekkireissulle. Onneksi kahden päivän päästä on viikonloppu ja sitten saa levähtää hetken. 
Kuvissa vilahtaa tämän hetken mieluisimmat maljakot, isompi on House Doctorin  hups, siis Bloomingvillen maljakko ja pienempi on ostettu Tigerista. Olen heikkona kauniisiin maljakoihin ja yksi kaappi onkin täyttymässä maljakoista :D Ajatella, naistenpäivän kimpun heitin vasta eilen pois ja vielä siitä jäi pinkki gerbera ja vihreitä oksia, jotka laitoin erikokoisiin maljakoihin. Kimppu kesti kyllä kauan, siitä oli iloa pitkään. Sen verran piti saada eilen raitista ilmaa että hain tontin reunalta muutamat pajunkissat maljakkoon.
Nyt otan tuon pikkupotilaan kainaloon ja toivon että parannutaan pian <3 Mukavaa viikon jatkoa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)