sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Olohuoneesta uusia kuvakulmia


Aurinkoista sunnuntaita! Olohuoneesta käsin räpsäisin muutamat uudet kuvakulmat. Hauskat on huvit istua kameran kanssa lattialla vielä kun kissa tulee puskemaan kameraa :D Aina ei jaksa kaivaa jalustaa esiin ja huomasinpa tuossa että lisäsalamakin unohtui kaappiin. Valoisammat päivät tekee sen että lisäsalamaa ei enää välttämättä edes tarvita. Talven pimeät päivät sai minut vihdoin tilaamaan kameraan lisäsalaman ja olihan siitä paljon apua. Nyt helmikuussa saadaan nauttia aurinkoisista päivistä ja valoa vain tulvii ikkunoista sisään.
Televisioseinustalle olen kaivannut tuon graafisen mustavalkoisen julisteen tilalle jotain erilaista kehyksiin, ehkäpä jokin valokuva tai muotokuva olisi seinällä katseenvangitsijana? Mistähän sellaisen voisi löytää?
Täällä on kuulkaas mies hoitanut koko viikonlopun lapsia, tehnyt ruokaa ja siivonnut <3 Viikonlopun suunnitelmat meni uusiksi kun sain niin kamalat niska- ja hartiasäryt että olo ihan töttöröö lääkkeiden oton jälkeen :D Ja sain vielä kukkapuskat kaupasta, tulppaanikimpun ja iki-ihanan orkidean. On mulla täällä hyvät oltavat <3
Aurinkoa sunnuntaihisi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)