torstai 26. helmikuuta 2015

Keittiössä ja kaikenmaailman pohdintoja

Olisi taas se `miellyttävä` urakka edessä, nimittäin ikkunoiden pesu. Apuvälineenä onneksi Kärcherin pesuri, joka pesee ikkunat melkein itsestään, no ei nyt ihan, mutta helpottaa hommaa :) Onnistuiskohan ikkunoiden pesu mieheltä jos nakittaisin homman hänelle? Seuraava urakka odottaakin nurkan takana, nimittäin takan maalaus. Eilen sain jo maalit haettua, mutta niskakipuisena en pääse vielä hommiin. Paljon kivempaa on haaveilla esimerkiksi pienestä minilomasta. Suunniteltiin tuossa pojan kanssa aamulenkillä että jos lähdettäisiin käymään miniristeilyllä.
Nyt sairastaessa on tullut mietittyä omaa terveyttä ja terveellistä ruokavaliota. Mahdollisimman terveellisesti meidän perheessä kyllä syödään ja on aina syöty. Mutta jos vielä vähän terveellisemmin? Miten kiitollinen sitä saa olla että on terve. Astmaa ja nivelsärkyjä lukuunottamatta. Nakkasin lääkkeet takaisin hyllyyn ja koitan mennä nyt ilman särkylääkkeitä. Viikon ajan olen syönyt MSM-jauhetta josta toivoisin apua nivelsärkyihin. Iltaisin juon kupin kuumaa inkivääriteetä ja toivon että se vähentäisi kipua niskassa. Kaikki konstit täytyy kokeilla. Oletko käyttänyt kyseisiä tuotteita?
Ai että mä nautin tuosta vehreydestä mikä keittiössä nyt loistaa! Paljon vihreitä yrttejä, josta on kiva napsaista oksia ruokaan ja raikkaita hedelmiä. Hedelmiä onkin mennyt paljon päivittäin, ainakin c-vitamiinia on saatu elimistöön. Tuon MSM-jauheen päälle juonkin aina lasillisen vastapuristettua appelsiininmehua, itse jauhe on aika pahanmakuista. Nyt toivottelen teille kaikille aurinkoista kevättä <3 Ihana kevät.
Ps. Uusin ostos on muuten tuo kiva lasipullo, laitoin sisään avokadon kiven kasvamaan. Mun pikku minikasvihuone ;D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)