perjantai 9. marraskuuta 2012

Valkoista ja kromia


Vihdoinkin kotona! Mikä kauppareissu..muutama muukin oli näköjään lähtenyt.  Niin paljo ihmisiä kaupoissa että ois voinu ihan luulla joulun olevan ovella ;) No mutta sain hankittua herkut isänpäivälle :) Huomenna ajattelin myös askarrella joulukortit valmiiksi, hopeaa, kultaa, valkoista ja mustaa, jotain niistä kehittelen.
Tämä päivä on kyllä ollu niin kiireinen. Koko talon siivosin ennenkuin lähdin kauppaan ja matot on vielä ulkona tuulettumassa. Onko sitä pakko tehdä kaikki asiat päivässä, kun jotain vois jättää seuraavallekin päivälle? No mutta ihana tulla kaupasta puhtaaseen kotiin. Vessaan lisäsin kromia ja valkoista, valkoinen matto vielä hakusessa. 

Nostin askartelulaatikon esiin ja näistä tulee tän vuoden joulukortit. Löytyi sieltä semmoisiakin koristeita mitä en edes muistanut omistavani, hups. Ei tuu synkkiä kortteja vaikka mustaa tuossa onkin. Pieni määrä mustaa valkoisen ja hopean joukkoon niin ei tuu liian tummia :) 
Joko mä saan rauhoittua illan viettoon ;) Huh mikä päivä, loppuillan oon vaan ja teen parit caipiroscat. Toivottavasti teillä on yhtä rento ilta tiedossa <3
​Hyvää viikonloppua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)