tiistai 6. marraskuuta 2012

Ihanuuksia

Ulkona sataa, mitä tuo nyt on..räntää varmaan. Sisäpäivä siis! :) Ois lasten kans leivottu tänään pullaa kun ei viitsi tuonne loskaankaan lähteä kävelemään, mutta kardemumma puuttui kaapista, joten pullan leipomiset jää toiselle päivälle. Isänpäiväkortteja ollaan askarreltu ja viime postauksessa mietinki mitä ostaa isänpäivälahjaksi. Pulma ratkaistu :) ainakin miehen osalta. Herätyskello.  
Herätyskellona toimii tällä hetkellä kännykkä ja en tykkää yhtään kun se koko yön on siinä yöpöydällä. En tiedä onko siitä haittaakaan, säteilyä tai muuta, mutta tästä lähin meillä kännykät jää toiseen huoneeseen yöksi. Nyt tarvis vaan löytää hyvä ja ulkonäöltäänkin kiva kello ;) 
No mutta nyt näihin mielettömän ihaniin kuviin! Selailin netissä kuvia Lene Bjerren syksy/talvi kuvastosta ja voi että miten ihania juttuja taas. Sisustusliikkeestä olen joskus ostanut merkin kynttilöitä ja en ole raaskinut edes polttaa niitä :) Kuvissa on just niitä värisävyjä mistä tällä hetkellä pidän, maanläheisiä sävyjä ripauksella bling blingiä.
 Mieli lepää näissä kuvissa <3 Voi huokaus..
Kaikki kuvat lainattu Lene Bjerren sivuilta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)