keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Vaahteran lehdet ja tuleva sunnuntai

Puista putoavat lehdet ja innostus lähteä metsään keräämään puolukoita ja sieniä on varma syksyn merkki, ainakin minulle. Pihalla riittää haravoimista. Järkevintä ois varmaan odottaa kunnes kaikki lehdet on varisseet ja hoitaa piha sitten kerralla kuntoon. Säästyis turhalta työltä, mutta enhän mä osaa olla sieltä poiskaan. Aamulla piha on taas täynnä lehtiä! :)
Vaahteran lehdet otin sisälle koristeeksi. On niin kiva tehdä erilaisia asetelmia sohvapöydälle nyt kun lapset on jo sen verran isoja, että antavat näiden olla paikallaan. 


Ihan pakko laittaa pari <3<3 ruskan värit ja kulunut puu, mikä ihana yhdistelmä <3


Sunnuntai lähestyy pikavauhtia ja se tarkoittaa sitä että CASA-blogiportaali julkistetaan silloin :) Superjännää! Habitaressa päälavalla su klo 12.30 ja 15.00 kerrotaan CASAsta ja haastatellaan bloggaajia. Arvatkaapas kuka juontaa tapahtuman? 

No ihana Teuvo Loman! :) Kannattaa ehdottomasti tsekata tilaisuus jos sunnuntaina olette Habitare-messuilla.
Suuren kiitoksen haluan sanoa teille jokaiselle lukijalle ja satunnaisesti piipahtaville <3<3<3 Ette uskokaan miten iloiseksi minut tekee se että saan jakaa näitä juttuja teidän kanssa <3 Ja olen saanut niin lämpimiä viestejä teiltä. Siellä ruudun takana on ihania ihmisiä <3 
Blogini siirtyy siis 16.9 CASA-blogeihin ja tästä nykyisestä osoitteesta tehdään automaattinen siirto uuteen osoitteeseen. Mutta ilmoitan myös uuden osoitteen tänne loppuviikosta. Hyvää yötä! 
                            


6 kommenttia:

 1. Todella kaunis syysasetelma! Luontoa pystyy todella hyvin hyödyntämään kodin somistamisessa ja varmaan itsekin aion jotain kaunista luonnon helmasta kantaa kotiin tänä syksynä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nopea ja helppo asetelma :) Näin on, oksia, lehtiä, käpyjä, kiviä, varpuja, sammalta.. Sammalta ja jäkälää olenki hakenut metsästä aina syksyisin.

   Poista
 2. onnenpotkaus täältä sinne :) Jännää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Mä aina jännitän kaikkia uusia asioita :)

   Poista
 3. Ihana asetelma ♥
  Teuvo on niin ihana :)

  VastaaPoista

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)