torstai 27. syyskuuta 2012

Tassutellen


Ulkona on jo niin kylmä että kohta saa kaivaa talvivarusteet esille. Villasukat, huivit, hanskat ja pipot on jo käytössä. Aamulla ensimmäiseksi vetäisen lämpimät sukat jalkaan. Joskus tulee nukuttuakin villasukat jalassa :)
Yks päivä otin jo lasten talvivaatteet ja -kengät esiin ja kokeiltiin mahtuuko viime vuoden varusteet vielä päälle. Molemmilla on kahdet talvikengät käytössä ja tytön kengät oli jääneet pieniksi. Ne siirtyy nyt pienemmälle. 
Pikkujalat.fi verkkokaupasta saimme valita yhteistyön merkeissä mieluisat kengät  ja tyttö oli niin innoissaan kun eka kerran nämä näki. Ihan itse teki päätöksen ja valikoimaa oli mistä valita :) Näihin ei myöskään tarvita villasukkia kun pehmeä lampaanvilla lämmittää.  

 Neiti odottaa innolla että pääsis jo käyttämään kenkiä ja ei millään meinannut käsittää ettei vielä voi ottaa kenkiä käyttöön :) Ehkäpä jo parin kuukauden päästä..

  Tämmösissä maisemissa käytiin kuvailemassa ja edellisessä postauksessa näkyneen kimpun nappasin täältä mukaan polkupyörän koriin.
​                                    Postaus tehty yhteistyössä Pikkujalat.fi kanssa. 
Nyt takkaan tuli ja kahvin keittoon, ulkona sataa ja tuulee, hyrrr..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)