tiistai 25. syyskuuta 2012

Keittiöön tuunatut kynttilänjalat


Liitutauluspraytä jäi jäljelle edellisestä tuunauksesta, joten valkoiset kynttilänjalat sai uuden värin pintaan. Pidin kynttilänjalkoja ennen olohuoneen lattialla koristeena, mutta nyt otin ne käyttöön ja siirsin tähän keittiön tasolle. Voi turvassa poltella kynttilöitä. Joskus kirppikseltä löysin nämä. Betoniruukut joista kirjoittelin täällä, toinen niistä päätyi maljakoksi. Sisään laitoin lasisen pikkumaljakon, jonka voi täyttää vedellä. 


Nyt ei ollu leikkokukkia maljakkoon, joten haettiin viljapellosta koristukset pöydälle. Näinkin yksinkertaisesta saa ihan kivan asetelman aikaiseksi. Vai mitä?
Seuraavassa postauksessa näette mitä muuta me lasten kanssa siellä pellolla tehtiin :)Oltiin viikonloppu Tampereella ja tarkoitus oli käydä Ikeassakin, mutta niin paljon oli muuta kivaa touhua että ei me sit sinne enää sunnuntaina lähdetty. Ostoslista oli kyllä valmiina, mut ens kerralla sitten :) Arvatkaa vaan oliko mies ihmeissään kun ehdotin et jätetäänkö Ikean reissu välistä? :D Ei kauaa menny ku sain vastauksen :D  Kivaa tiistaita kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)