sunnuntai 26. elokuuta 2012

Olohuoneen muutosta ja tunnustuksia


Heippa! :)
Vihdoinkin kerkeän laittaa kuvia olohuoneesta. HM:n tyynytkin tuli melkein pari viikkoa sitten, nuo on kaikki niin ihania että taidan pitää koko satsin. Yks tuommonen hopeapäällinen mulla on vielä toinen. Valkoiset verhot vaihtui tummempiin, kylläkin samat mitkä oli viime talvena mut tykkään edelleen :) Jotenki sitä kaipaa tummempia sävyjä ympärille nyt syksyn tullessa. Taljat ja kynttilät <3 nekin kuuluu ehdottomasti syksyyn!










Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen

2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.

3. Kopioi Post it -lappu ja liitä se blogiisi.

4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Yllä olevan tunnustuksen sain ihanilta naisilta, kiitos hirmupaljon 
Outi, Anna ja Padmerine <3 <3 !
Nyt mun pitäis valita ja lähettää tämä eteenpäin viidelle blogille, mutta niin vaikeeta valita vaan viis.. Tämä kuuluis kaikille blogeille joita luen, jokainen blogi on erityinen ja ihana!!

Leppoisaa sunnuntaita :)


14 kommenttia:

  1. Näyttää kauniilta :)
    Onnittelut tunnustuksesta!

    VastaaPoista
  2. Ihanan syksyistä! Syksyä on päivitetty meillekin, mahtavaa kun illat on pimeitä ja saa laitella kynttilöitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No moikka! Kiva ku oot tullu takaisin Marika :) Mä tykkään kans hirveesti näistä pimenevistä illoista ja oon oikeen kynttilöiden suurkuluttaja ;)

      Poista
  3. Ihana olohuone! Tykkään tykkään! :)

    VastaaPoista
  4. Kaunista! Upea tuo teidän olohuoneen pöytä ja hienot tyynyt sohvalla. Täytyypä käydäkin katsomassa HM:n sivuilla...Niin, ja tervetuloa piipahtamaan blogissani; Pieni Pähkinäsydän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, pöydän on mieheni tehnyt :) Toivotaan että HM:n sivuilta vielä löytyis noita tyynynpäällisiä, ite metsästin noita paljettipäällisiä jonku aikaa ennenkuin sain ne, aina olivat loppuunmyyty. Tulen varmasti vierailulle, ihana nimi blogilla :)

      Poista
  5. Upealta näyttää! Mäkin tykkään tuosta pöydästä ihan hirmuisen paljon, samoin taljoista :) Eikä kynttilöitä voi syksyisin olla liikaa!

    Onnea tunnustuksen johdosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3 Pöytä on saanut kyllä paljon kehuja ja ihasteluja, on se niin ihana minustaki! :)

      Poista
  6. Yhdyn edellisiin, pöytä on niin upea! Ystäväni osti juuri asunnon ja ostaa lähes kaikki kalusteet, koitan hänen apunaan metsästää jotain vastaavaa sohvapöytää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Oona ja mukava kun piipahdit! :) Mä haaveilen vielä terassille samanlaista pöytää, isompana vaan. Jospa tuo mies tekaisis ens keväänä sen, tuossa pöydässä ei ainakaan kauaa menny ;)
      Toivotaan että löydätte mieleisen pöydän ystävän kotiin!

      Poista
  7. Todella upea olohuone. Nuo musta,valkoinen ja rouhea puu ja viellä yhdistettynä hopea ovat aivan mahtavat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä oon noista väreistä yhdistettynä hopeaan ja puuhun! Niin lemppariyhdistelmä tällä hetkellä johon oon ihastunut täysin <3 Kiitos Sanna ihanasta kommentista, ihana kuulla että tykkäät <3

      Poista