keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kirppislöytöjä ja muistutus arvonnasta

Moikka moi!
Tässäpä kuvia viimeaikaisista ostoksista kirppiksiltä. Löydöistä tulee aina iloiseksi ja jo kirppiksellä saatan miettiä et mihin mä ostoksen kotona laitan ja mihin tää ja tää sopis! :)

Taustalla lasten tekemä maalaus :)


Maljakko (edellisessä postauksessa näkyy maljakko käytössä), hajuvesi/koristepullo ja lyhty led-valoilla, kaikki yht. 4e. Arvatkaa vaan nappasinko ne heti mukaani ;) Lyhdyn laitoin etupihalle syysasetelmien viereen. Nyt on tunnelmavalot myös etupihalla, takapihalla loistaaki 10 lampun valosarja.
Vielä muutama päivä aikaa osallistua Habitare messulippujen arvontaan, arvonta päättyy perjantaina. Yksi teistä voittaa KAKSI LIPPUA messuille. TÄSTÄ pääset suoraan arvontaan.

Kivaa päivää!





4 kommenttia:

  1. Kauniita tunnelmia ja ihana valosarja! Meillä oli juuri pihajuhlat ja laitoin valoja - ne on kyllä ihania elokuun yössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marsa! Elokuu on ihanaa aikaa kun saa ottaa kynttilät ja valot esille :)
      Oi että, mäki haluun pihajuhlat :) oispa ihana!

      Poista
  2. Kivoja löytöjä ja edullisesti olet ne saanut,
    kuvat ovat kauniita ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna kun jaksat aina ilahduttaa mua viesteillä <3<3 Kuvat on muuten otettu ihan tavallisella Canonin digikameralla, tekis niin mieli ostaa järkkäri mut en usko et jaksaisin opetella kunnolla käyttämään sitä :D Taidan vielä tyytyä tähän mun digikameraan, ainakin toistaiseksi :)

      Poista