keskiviikko 22. elokuuta 2012

Eläinkuosia?

Näin lehdessä leopardikuviollisia naisten puseroita ja asusteita. Nyt huomasin Elloksenki sivuilla leopardi- ja tiikerikuviollisia juttuja. Kenkiä, mattoja, vaikka mitä.. Siis onko tää tullu takaisin muotiin? 
Kollaasin tuotteet ellos.fi


Hih, mulla oli joskus kauan kauan sitten innostus tuohon kuosiin, ei vaatteissa vaan sisustuksessa! Löytyi verhoa, mattoa, lakanoita, peittoa... :) Saattaapi vieläkin löytyä osa tuolta varastosta, jos lähtis penkomaan. Pitäiskö repäistä ja laittaa tiikerimatto lattialle? 
Vähän vierastan itselläni vaatteissa näitä eläinkuoseja ja nuorempana kun tosiaan oli se eläinprinttikausi ni ainakin tällä hetkellä tuntuu että ei kiitos meille, mutta mistä sitä ikinä tietää. Siksi varmaan säästin ne, jos jonain päivänä tykästyn uudelleen ;) Mitäs sanotte iskeekö leopardi- ja tiikerikuviointi vai ei? Nää kuosit varmasti jakaa mielipiteitä, toiset tykkää mahdottomasti ja toiset ei voi sietää.. Pieninä ripauksina vois olla ihan kiva!
Kuvassa näkyvä tiikerimatto näyttää kyllä epäilyttävän paljon samalle matolle mikä mulla on varastossa..

Kiitos ihanat tunnustuksista joita olen saanut, palaan niihin seuraavassa postauksessa <3 Hei ja muistakaahan edellisessä postauksessa Habitare-messulippujen arvonta!




2 kommenttia:

  1. Ouh, ei iske ommaan kottiin eikä vaatetukseen :) Kokkeilehan vaan rohkiasti lattialle sitä mattoa, sitte näkkee istuuko se sinne :) ja kuvia totta kai tänne sitte jos innostut mallaileen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kyllä mä taidan jättää sen vielä tuonne varastoon:)mut lupaan laittaa kuvia jos lattialle eksyy :D Ihana kuulla susta pitkästä aikaa Satu <3 Ollu jo ikävä sun ihania juttuja <3

      Poista