torstai 8. joulukuuta 2011

Kranssia ja punaista


Havukranssi päätyi takan koristeeksi. Muutaman kävyn kiinnitin kranssiin ja kiepautin jouluvalot ympärille. Vähän näkyy punaistakin jo sisustuksessa :) Joululiina ja punaisia tyynyjä siellä täällä.. Vihdoinkin lumi peitti maan, tehtiin lumiukko lasten kans pihalle ja minikolat pääsi käyttöön. Porkkana-ja lanttulaatikkoakin on maisteltu :) Ja joulutorttuja. Joulufiilistä pukkaa!

Joko siellä odotetaan kovasti jouluntuloa?


13 kommenttia:

 1. Oi tuo kranssi on ihana! Kivasti oot sen koristellut ja kyllä jouluna aina ripaus punasta täytyy olla tietenkin! :)

  VastaaPoista
 2. Reetta, kiitos :) Jep, jouluna pitää aina olla vähän punaistakin! Ja tietty valkoinen kuusi :)

  VastaaPoista
 3. Kivasti joulusta jo :)
  Joulu se tulla jolkottaa, vielä on pientä tekemistä muttei ressiä oteta :)

  VastaaPoista
 4. Meän Satu: Ei malttais odottaa että saa kuusen koristella..jos ens viikonloppuna :)
  Teilläkö on jo melkein kaikki valmista joulua varten? Apua, mulla suurin osa lahjoista ostamatta ja piparit leipomatta, mut en ota stressiä :) Ens kerralla lähden yksin ostoksille, ni saa rauhassa kierrellä :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia :)
  Kyllä täällä odotetaan joulua jo kovasti, mukavaa kolmatta adventtia teille!

  VastaaPoista
 6. Annao: Kiitti! Enää vajaa kaks viikkoa odotusta :) Ihana kun tuli luntakin, toivottavasti tulee pakkasta sen verran että voi tehdä jäälyhtyjä :)

  VastaaPoista
 7. No ei ihan kaikki oo valamiina :D Kuusi puuttuu mutta se haetaan varmaan nyt alkuviikosta että saa sullaa rauhassa :) Lahjat on ostettu muttei paketoitu :D Eli paketointia eessä vielä :) Ollaan osteltu osa lahjoista jo pitkin syksyä ettei tulis ressiä :)

  Me aateltiin tänä jouluna ostaa kaikki ruokaki valmiina paitti kinkku paistetaan itte ja luumurahkan teen itte, muut kaupasta :) Pipareita leivoin tännään ja nekki ihan valmistaikinasta :D Tuli muuten hyviä, parempia ko valmispiparit :) Että helpolla meän joulu näköjään tulossa :) Ainiin, joulukortitki ostan valmiina, huomena täytyy hakia ja kirjottaa nekki :)

  Me haluttiin nyt joulu päästä oikein helpolla ja ostella valamiina suurinosa kaikesta :) Mutta mulla on kyllä semmonen olo että jotaki puuttuu mutten tiä mitä, tietekki sitte just ennen aattoa muistaa ja sitte kiireessä täytyy hommata tai sitte ei saa ennää :) Voipi olla että onki jo kaikki suht kunnossa mutta joku pieni aavistus on että oon unohtanu jotaki :) Noh, jos oon unohtanu niin sitte oon :)

  Elä ota ressiä <3 Tässä on aikaa kuitekki toista viikkoa :)

  VastaaPoista
 8. Meän Satu, voi teille tulee aito kuusi <3 Se ois niin ihana ja mies tuossa ehdottikin et jos otettaiskin aito kuusi tänä vuonna, mut taidetaan vielä valkoisella kuusella mennä ainaki tämä vuosi.
  Teillä on jo hyvällä mallilla kaikki joulujutut!
  Mulla oli suunnitelmissa myös että pitkin syksyä ostan lahjoja..no toisin kävi :D Tällä viikolla on kyllä pakko hoitaa tuo lahja asia.

  Hyvä ku muistutit..ne piparit!! :) Jos kaapista löytyy kaikki tarvikkeet ni tänään vois tehä taikinan :)

  Mukavaa uutta viikkoa, Satu!

  VastaaPoista
 9. Oi valkonen kuusi <3 Jos meki joskus päävytään ei-aitoon kuuseen niin meilläki ois sitte valkonen kuusi :)

  Mie oon eläny niin monta vuotta ilman kuusta, en tiä miksi..*miettimistauko*..eiku tiämpä! eihän me olla oltu kotona joulusin! vaan ajeltu aina Lappiin minun mummolaan ja nyt ko muutettiin tänne omakotitalloon, päätettiin viettää joulut omassa kotona :) On 4.joulu täällä <3 niin, siittä lähtien meillä ollu aito kuusi, vaikka 2 kisua onki joita kiinnostaa kovasti pallot ja oksat :) Vielä ei oo kaatunu *koputtaa puuta* kuusi mutta muutamat pallot on jotenki kummasti aina aamusin ja pitkin päivää löytyny milloin mistäki lattialta :D

  Ens joulua ollaan aateltu, että tehhään vähän enemmän itte eikä kaupasta valmiina osteta :) Katotaan miten onnistuu :D

  Ai niin, mie ruukaan netissä viettää aikaa ja katella lahjoja jo etukätteen, niin on sitte ko kauppaan mennee lahjojen ostoon, niin paljon helpompi, ko on jo lapulla ylhäällä mitä kellekki ostaa :) Auttaisko tuo sinuaki <3 vai joko tiät mitä ostaa kellekki :)

  Mukavaa piparitaikinan leipomispäivää :) ja kivaa jouluvalmistelua <3

  VastaaPoista
 10. Meän Satu: Oi Lapissa! Varmasti mahtava tunnelma ollu siellä joulusin ♥
  Valkonen kuusi on kyllä nätti, mut aitoa kuusta ei voita mikään :) Ja se tuoksu!
  On meillä usein ollu aito kuusikin, mut se kaatu aina kissojen ansiosta :) Yöllä sai herätä siihen ku pallojen kans leikittiin pitkin taloa.

  Voi tuo lahjojen osto oiskin niin helppoa jos tietäis mitä kellekin ostaa.. varsinkin miespuolisille ei keksi mitään.

  Kiitos, teille myös mukavia hetkiä jouluvalmisteluihin ♥

  VastaaPoista
 11. Joo, odotetaan. Oikein ahdistaa, et vielä on yks viikko, viikonloppu ja vielä puolet seuraavasta viikosta, ennen kun pääse lähtemään joulunviettoon :))

  VastaaPoista
 12. Ihana blogi sinulla :) Täällä ainakin odotellaan jo joulua!

  VastaaPoista
 13. Maanvaiva: Heh, montako tuntia :)? No ei vais..täällä ollaan kans niin INNOISSAAN, joka joulu sama juttu. Ihan parasta aikaa.

  E: Kiitos paljon :)) Vajaa viikko enää odotusta, sit saa rauhottua joulunviettoon!

  VastaaPoista

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)