torstai 1. joulukuuta 2011

Asetelma

Taas on tämä viikko vierähtäny niin nopsaan ja joulu lähenee.. Yön aikana oli ilmestyny tikkarit lapsille joulukalenteriin. Aamulla ihmettelivät että miten se tonttu onkin osannut tuoda oikean väriset tikkarit, tytölle pinkki ja pojalle vihreä. Kyllähän se tonttu tietää  ;)
Riihimäen keittiötölkkiin tein asetelman hyasinteista ja jäkälästä. Pari peikonoksaa lisänä ja jouluista narua purkin ympärille. Toivon ettei kukat aukea niin pian kuin yleensä, katsotaan auttaisko tuo lasipurkki yhtään asiaa :) En ymmärrä miten hyasintit pysyy kaupoissa niin pikkusina, mut heti kun kotia tuo, niin johan alkaa pituutta tulemaan vaikken kastelekaan.
Näitä lasipurkkeja meiltä löytyy aika monta, tämä on suurin. Mun aarteita :)) Onneksi huomattiin nämä ennenkuin tontilla sijaitseva vanha rakennus meni purkuun. Sinne ois jääny.. siellä oli komero, mikä oli täynnä Riihimäen lasia, osassa oli kannetkin tallella. Mies oli kerenny heittämään melko paljon kokkoon tavaraa ennenkuin saavuin paikalle :D tiiä mitä aarteita siellä vielä ois ollu! Mut suurimmat vanhat huonekalut pelastin entisöitäväksi :)


Ja mitäs äidin kalenterista löyty..
Julia-karkkeja! Kahvin kans muutaman aina herkuttelen. Miksihän mä ostan näitä aina vain jouluksi, onhan näitä ympäri vuoden saatavana kaupoissa :) No tästä lähin nää on joulunameja!Kivaa joulukuun eka päivää sinulle!


15 kommenttia:

 1. Kaunis asetelma ♥
  Riihimäen lasipurkit ovat kyllä ihania, meidän mummolasta meinasivat ne heittää roskiin mutta onneksi äitini kerkesi väliin. Mukavaa viikon jatkoa teille :)

  VastaaPoista
 2. Miekin tykkään kaikkein eniten Julia-karkeista ja muu perhe ei niinkään välitä niistä, joten saan yksin mussutella.! Kyllä tämä talvi olisikin aika pitkä ja tylsä ilman tätä joulun tuomaa taikaa. Kirjoitteli Leena Lapista ( ei oo täälläkään vielä lunta !)

  VastaaPoista
 3. Oi tosi nättejä nuo purkit!

  Ihanan herkullisen näköisesti nuo karkit tuossa :)

  VastaaPoista
 4. AnnaO: Kiitos :) Hih, sun äiti oli yhtä nopea ku minä :) Nuo on kyllä ihania!

  Leena: Kiitos Leena sinulle kun jätit kommenttia :) Meillä sama juttu et toiset ei niin välitä noista karkeista, jääpähän itselle enemmän, heh ;) Toivotaan että saataisiin edes jouluaatoksi lunta, tunnelma ois sillon taattu.

  Reetta: Lasipurkit on kyllä ihania ja niihin voi laittaa vaikka mitä sisälle :)

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kaunis asetelma:) Minä en ole vielä löytäny hyasinttejä mistään. Tykkäisin tehdä niistä kans jonkun kivan asetelman.

  VastaaPoista
 6. Oi, joulupaheeni Julia-karkit! Mulla on täysin sama juttu, ostan näitä vain jouluna ja muutoin en. :D

  -Inanaa-
  http://whitefresh.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Villa Brickyard: Kiitos paljon :) Luulis että hyasintteja ois jo isommissa kaupoissa tai kukkakaupoissa.

  Inanaa: Kiva et joku muukin syö näitä vain jouluna :) Kauhee himo iskee näihin karkkeihin aina joulusin :D

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo asetelma :)
  Juu, Julia-karkit, niihin tullee himo ja niitä pittääki sitte lappaa suuhun semmosta kyytiä että oksat pois :D Mutta ne on niin hyviä :) Jouluna(pitkin joulukuuta) saaki mässyttää :)

  VastaaPoista
 9. Meän Satu: Kiitos :) Niimpä, ei osaa lopettaa ollenkaan ku ensimmäisen suuhun laittaa :D Ei kerrota kellekään mut mä yhesti vedin koko laatikon kerralla! Huh, mikä sokeriähky tuli :) Jouluna saa herkutella, uuteen vuoteen asti. Kiitos Satu sinulle kun jätät aina niin ihania kommentteja ♥

  VastaaPoista
 10. <3 Kiitos itelle ko pietät näin ihanaa blogia ja mie saan käyvä täällä <3

  En kerro kelleen...shhh...elä siekään kerro että mulle on käyny monesti nuin tuon Julia-paketin kans, ei vain yhesti :D :D ja aina on tullu yhtä paha ja ällö olo, mutten oo oppinu syömään sivistyneesti Juliaa :D :D Shhhh...

  VastaaPoista
 11. Meän Satu: Ihana oot ♥ Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 12. Kyllä se tonttu tietää ;).

  Aivan ihana asetelma sinulla lasipurkissa! Kiva idea!

  VastaaPoista
 13. Oijoijoi mitä aarteita :) Keiräilen myös riihimäen lasipurkkeja ja just tänään ostin pari hyasinttiä, jotka putsasin mullasta ja laitoin lasipurkkiin, mut en tajunnutkaan et sinne vois laitella vielä koristeeksi jäkälääkin! Hienolta näyttää!

  VastaaPoista
 14. Marika: Hih, mä just piilotin ne mullat ja hyasinttipurkit tuolla jäkälällä :) Kiitti, ihana ku tulit visiitille!

  VastaaPoista

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)