perjantai 30. joulukuuta 2011

2012 welcome!

Olipa ihana joulu, ois jatkunu vielä pikkasen pitempään.. 
Jouluruoat on syöty, herkkuja oli niin monenlaista! 7 kg kinkkuki on popsittu :) Vielä ois monet suklaarasiat odottamassa kaapissa, mutta lapsille piti laittaa jo suklaalakko pystyyn :)

Kaikkein ihaninta joulussa on, kun sen saa viettää rakkaimpien kanssa ♥
Kohta on tämä vuosi ohi ja uusi, toivottavasti yhtä mahtava vuosi aluillaan! Sähköt meillä oli yli vuorokauden poikki, kynttilöitä sai poltella heti urakalla ja otsalamput päässä haettiin polttopuita takkaan. Leivinuunissa lämmitettiin ruoat ja kahvikin lämpeni siellä :) Onneksi oli sen verran kylmää ulkona että pystyi viemään ulos maitotuotteet ja lihat. Ihan kiva kokemus, osaa taas arvostaa sähköä ja lämmintä vettä! 
Meitä nauratti kun lapset oli niin kilttejä sähkökatkoksen aikana :) Kiltisti, sovussa leikkivät olohuoneen lattialla kynttilänvalossa. Isin kans mietittiinki että pitäiskö ottaa tavaksi tämä sähköttömyys aina silloin tällöin ;D




Lahjojakin tuli ihan kauheesti! Lämpöpeitto, kosmetiikkaa, arpoja, koruja, aterimet, viiniä, saunapyyhkeitä ja -tarvikkeita, jätskikone, kahvakuula, lahjapakkauksia, rahaa.. Olin näköjään ollu tänäkin vuonna kiltti ;)







Nämä loput kuvat on otettu sähkökatkoksen aikaan. Kynttilöitä oli PALJON, että näki kävellä huoneesta toiseen :) Samana iltana, pimeässä istuessa saimme tekstiviestin, meidän ystäväpariskunta oli saanu suloisen pienen vauvan ♥ 
Joulun paras uutinen!


Mahtavaa Uutta Vuotta 2012 ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!!!

toivoo


14 kommenttia:

  1. Kerropa tuliko jätskikoneella ihan oikeeta jätskiä? Samalta näytti meilläkin sähkökatkon aikana....hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia!
    Hyvää Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
  3. Oletpas ollut kilttinä vuoden, kun tuli noin paljon lahjoja... ihanan näköistä valkoista joulua teillä ! Onnellista vuotta 2012 Sinulle ja läheisillesi !

    VastaaPoista
  4. Ihania lahjoja ♥
    Täällä on suklaata myös ahdettu oikein kunnolla :D
    Hyvää uutta vuotta teille!

    VastaaPoista
  5. Kiitos teille ihanille ♥
    Jäätelökonetta en ole vielä testannut, kerron sitten saiko sillä aikaan oikeeta jäätelöä :) Mukana tuli kyllä niin herkullisia reseptejä että pakko pian kokeilla!

    VastaaPoista
  6. Kivoja lahjoja ;) Ja ihanat valkoiset tulppaanit tuovat tuulahduksen keväästä..

    HAPPY NEW YEAR 2012!

    VastaaPoista
  7. Mahtavia lahjoja!! Mun eka jäätelökökeilu meni pieleen, taisi olla liian lämmin kulho?! En tiä!

    Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  8. Onnellista Uutta Vuotta 2012 sinnekki <3

    VastaaPoista
  9. Sally, Miia, Marika ja Meän Satu Kiitos ihanaiset uuden vuoden toivotuksista ♥

    Marika, tossa luki et väh. 18h pitäis pitää sitä jäähdytyspalaa pakkasessa, oliko sit liian lämmin vielä? Minäpä kerron sit miten meillä onnistu :)

    VastaaPoista
  10. Ihanat kuvat sulla <3 Mitä parhainta ja onnellista uutta vuotta!

    VastaaPoista
  11. Nonnukka, Kiitos paljon! Ihanaa uutta vuotta teidän perheelle <3

    VastaaPoista