sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Juhlat

♥ Pojan 2 wee synttäreitä juhlittiin viikonloppuna ♥ Äitienpäiväksi jäi vielä vähän herkuteltavia, aamulla sain kahvit sänkyyn kera voileipä- ja täytekakun. Isi pääsi helpolla, kun sattui nämä juhlat tänä vuonna näin peräkkäisille päiville ;) Tyttö ojensi suloisen äitienpäiväkortin, jossa luki runo: 
Käsi kädessä, poski poskea vasten. Hyvä on olla äidin ja lapsen. Onnea rakkaalle äidille! 
Ja innoissaan lauloi `Paljon Onneaaa Äitii` Isi antoi lahjat jotka oli käynyt pojan kanssa salaa ostamassa. Tällä kertaa tyttö ei ollut mukana, kun viimeksi paljasti samantien kun kotiin tuli, mitä oli äitille ostettu :)
Tällaisella tarjoilulla mentiin synttärikemut
Suklaaleivoksia, voileipäkakkua, täytekakkua..



Meillä oli huippukiva viikonloppu! 
Tasan kaks vuotta sitten oltiin pojan kanssa vielä synnytyssairaalassa ja päästiin just äitienpäiväksi kotiin. Paras äitienpäivälahja ♥

Ihanaa Äitienpäiväiltaa ja Onnea vielä jokaiselle äidille ♥

Arvontaan voi osallistua täällä

13 kommenttia:

  1. Ihanaa äitienpäiväiltaa! Voi herkkujen herkku mitä tarjoiluja...namnamnam, slurps :P** (<--kuola valuu)Voileipäkakut mun heikkous :D JA tähdet kakun päällä, mistä ne on tehty? Ihanat! Ilmapallot myös hauskat pöydän päässä :)

    Oikein paljon Onnea 2 veelle pikkuprinssille! :)

    Aurinkoista viikon alkua!

    VastaaPoista
  2. Ihania tarjoiluja. Ja tuo täytskäri, yksinkertaisuudessaan ihan mahtava, taidan vähän "lainata" ideaasi joskus :)

    VastaaPoista
  3. voi siis mähän sanoin! ihan täydelliset juhlat järkkäsit taas! älyttömiä herkkuja ja kauniitakin vielä! :))
    -S (minä joo mut en jaksa kirjautua..)

    VastaaPoista
  4. Voi J!!Nuo herkut vyöryvät oikein päälle ;)...Olis NIIIIIIn maistunut mullekin! Todella herkullisen näköisiä ja kauniisti koristeltuja :). Ja muutenkin kivat synttärikoristelut teillä ollut!

    Hih, miehellä oli "helppo nakki" koota herkkuaamiainen ;)..HYvää Äitienpäivän iltaa vielä sinulle :)!

    Haliterkuin Minna :)

    VastaaPoista
  5. Uskomattoman upeita herkkuja olet taikonut. Erityisesti pidin tähtikakusta. Taidan laittaa idean ylös, jos sopii!? :D

    VastaaPoista
  6. No ihan paras äitienpäivälahja tosiaan, onnea molemmille :) Ja voi apua, miksi mä tulin sun blogiin tähän aikaan illasta - ihania herkkukuvia, tuli kamala nälkä ;) Iloa tulevaan viikkoon!

    VastaaPoista
  7. Päm: Kiitos :) Heh! Voileipäkakut on kyllä namia :) Varsinkin lihakakut, mä en kalatäytteistä välitä niin paljoa. Tähdet tein valkosesta sokerimassasta ja värjäsin sen. Pikkuprinssi kiittää ja kumartaa onnitteluista :) Aurinkoista viikkoa sinullekin ♥

    Outi: Kiitti! Ilman muuta :) Sun kakut on aina nii upeita!

    S: Voi kiitos ♥
    Päivänsankari ja vieraat oli ainaki enemmän ku tyytyväisiä ;)

    Minna: Hih, olihan nuo herkullisia, kiitos :)
    Joo mies pääsi helpolla, ei tarvinnu ku kahvit keittää :) Mut kakunteko ei kyllä mieheltä onnistus ;) onneks oli kakun pala kaapissa.

    Esmeralda: Voi kiitos! Tähtikakku synty aamulla päässä :) Oikeesti oli tarkotus tehä Mikki Hiiri kakun päälle, mut aika ei enää riittäny, joten äkkiä otin vaan lasten piparimuotteja kaapista ja niillä painoin tähdet :) Ideaa saa vapaasti käyttää :)

    Terhi: Kiitos ♥ Heh, joo sama juttu täällä ku illalla lukee toisten blogeja, missä on ruokakuvia ni tulee nälkä! Iloista ja aurinkoista viikkoa teidänki perheelle!

    VastaaPoista
  8. Oi, ihania värejä ja ihanan näköisiä herkkuja. Kakku on aivan mahtavan näköinen =)
    Onnea 2-vuotiaalle!

    VastaaPoista
  9. Mia: Kiitos paljon ♥ Poika kiittää onnitteluista :)

    VastaaPoista
  10. Kaunis kattaus ja voi mitä herkkuja, nami! :P
    Onnittelut synttärisankarille :)

    VastaaPoista
  11. AnnaO: Kiitos paljon! Poitsu kiittää ja kumartaa onnitteluista :)

    VastaaPoista
  12. Voi perkula J kun on niin nättiä!!! Emmä tuollaselle osaa laittaa kampoihin!! :) Todella herkullisen näköiset tarjoilut ja kauniisti katettu! Kuola valu ja silmät kiiluu ihaillessa :)

    VastaaPoista
  13. Tämä Blogi on: Heh heh :DD Kiitos ihanasta kommentista! Kyllä varmasti osaat, laitahan säki sit kuvia teidän synttäritarjoiluista, eiks ne tällä viikolla jo oo :)

    VastaaPoista