perjantai 15. huhtikuuta 2011

Viikonlopun suunnitelmia ja arpajaisvoitto

Näin ihanan palkinnon voitin Koti 3:lle blogin arvonnasta. Paketista paljastui Miss Etoilen koristelintu, Jeanne d'Arc Living lehti, keittiöpyyhe reseptillä, ihanan tuoksuinen saippua, kaunis Sköna Tingin postikortti, kangassydän ja suloiset pääsiäismuna ja puput. Kiitos vielä Anne tosi paljon! Tää oli huippuihana yllätys!



Viikonloppuna meillä on suunnitelmissa siivota pihaa ja miettiä ens kesän pihajuttuja. Mulla on iso kasa lehtiä, mistä olen taitellut sivuja. Jotain sinnepäin mitä olen ajatellut tontille. Sit vaan näytän miehelle kuvat ja mun omat piirustukset ja yhdessä toteutetaan :) Helppoa, eikö totta! Helpommin sanottu ku tehty, hah :D 

Lumet on sulanut kovalla vauhdilla, pihatie on jo kokonaan näkyvissä. Käpyjä on tippunut aivan hirveesti pihalle. Siinä onkin kerääminen, onneks on nuo pikkuapulaiset mukana, innoissaan eilenkin keräsivät käpyjä ämpäreihin. Tien reunoilla on vielä isot kasat lunta, mihin talven aikana lumet kolattiin. Siinä meneekin vielä vähän aikaa ennenkuin ne sulaa..

Ajattelin järjestellä myös tuota meidän piharakennusta, missä on vanhoja huonekaluja. Tekis niin mieli alkaa jo entisöimään niitä! Mä voisin samalla räpsäistä muutaman valokuvan teille huonekaluista :)
Tässä tää yks projekti. Hioin, liimasin, maalasin..Leikkasin vaahtomuovista uuden istuinpehmusteen ja päällystin vahvalla kankaalla. Vieraiden lempipaikka :)

         Nyt toivotan teille kaikille oikein ihanaa ja AURINKOISTA viikonloppua! 
                                                  Onkin luvattu lämmintä säätä, jee!!

7 kommenttia:

  1. Oijoi, sä voitit noi ihanuudet!!??!! Onnea kovasti, ois kelvannut mullekkin, hih.
    Hyviä pihasuunnitelmia teille, meilläkin alkaa pihahommat viikonloppuna, pensasaidan leikkaamista ja haravointia..ihanaa!

    VastaaPoista
  2. Onnea voitosta :) Kyllä, täälläkin alkaa pihahommat viikonloppuna. Grillinkin vois virittää :) Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  3. Outi: Kiitos! Mä olin nii ilonen voitosta!
    Mä kans tykkään hirveesti touhuta pihalla, nyt vaan äkkiä loputki lumet pois, hus hus! Keräsin illalla varmaan 5 isoa ämpärillistä käpyjä pihalta :O Järkky miten paljo niitä on, huomenna jatkuu..

    Maria: Kiitti :)
    Niimpä, mies aiko huomenna roudata grillin takaterassille, ihana paistaa siinä kevään ekat pihvit ja kesäkurpitsat.. siiderin kera:)

    VastaaPoista
  4. Ihana palkinto ♥
    Voi kunpa se pihan laittaminen sujuisikin niin helposti :D
    Upea tuo keinutuoli!

    VastaaPoista
  5. ANNAO: Keinutuoli on kyllä kaunis ja just nuo vanhat huonekalut on niin upeita!
    Helpoimmalla pääsis kun hommais sen pihasuunnittelijan :) kertois vaan omat toiveet ja hän suunnittelis. Ite vois sit tehdä sen työn :)

    VastaaPoista
  6. Anna: Kiitos <3 Harmi ku ei tullu otettua ennen-kuvaa, oli melko karun näköinen ennen kunnostusta :)

    VastaaPoista