perjantai 31. joulukuuta 2010

Onnea ja terveyttä vuodelle 2011

Tähän vuoteen on mahtunut paljon. Onnellisia ja ilon hetkiä, murheita ja niitä surullisiakin hetkiä... Mutta niihin onnellisiin hetkiin. Onnellinen olen siitä että lapset ovat pysyneet terveinä ja olen saanut olla heidän kanssaan kotona. Katsella heidän kasvuaan ja kehittymistään. 

Kun äitiysloma loppui, en halunnut viedä lapsia vielä hoitoon. Se tuntui liian aikaiselta, ne oli niin pieniä. Mietin että entä jos jompi kumpi oppiikin sillä välin jotain uutta ja jään siitä paitsi. Vaikkapa ekat askeleet. 
Meillä oli mahdollisuus siihen että jään kotiin, vaikka paljon talolainaa onkin. Olen saanut nähdä ensimmäiset konttaamiset, askeleet, ensimmäisen sanan, kaikki. Siitä olen onnellinen. Isiä välillä harmitti töistä tullessaan kun kerroin mitä uutta lapset oppi tänään, hän olisi halunnut olla näkemässä saman.

Lapset on vain pienen hetken pieniä ja haluan mahdollisimman paljon olla heidän kanssaan, vaikka joskus on niitäkin päiviä kun meinaa mennä hermot. Ja meneeki. Töissä olen minäkin välillä käynyt, viikonloppuisin. Nyt useammin. Siinä saan samalla omaa aikaa. Seuraavaa vuotta ajatellen minulla on paljon haaveita, joita haluaisin toteuttaa. Tiedä toteutuuko ne ens vuonna, seuraavana vai milloinkaan. Mutta unelmia pitää aina olla, jokaisella!  Onnea ja terveyttä toivon seuraavallekin vuodelle.

Kiitos teille ihanaisille tästä loppuvuodesta, minkä aikaa olen blogia pitänyt. On ollut ilo kirjotella teidän kanssa. Palataan ens vuoden puolella :)

OIKEIN ONNELLISTA JA IHANAA UUTTA VUOTTA!

                                                       

13 kommenttia:

 1. Oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle :)

  VastaaPoista
 2. voi ku kirjotit kauniisti lapsistasi ja äitiydestä <3. toivon että minäkin voin olla kotona lasten kans mahd. pitkään, sit ku se aika on... raha on vaan rahaa, vähemmälläkin tulee toimeen. mutta lapset on lapsia vain hetken. sitä aikaa ei saa takaisin.
  ihanaa vuotta 2011 <3

  VastaaPoista
 3. Heli: Kiitos <3

  S: Kiitos <3 Niimpä! Vähemmälläkin rahalla tulee toimeen ja onhan sitä vielä aikaa tienata :) Mut en kyllä pistäs pahitteeksi vaikka täysosuma lotosta tulisikin ;)

  VastaaPoista
 4. Samoin sinne :)
  Itsekin olen iloinen että jäin äitiysloman jälkeen vielä hoitovapaalle, nyt pitäisi palata töihin mutta edelleen lapsi tuntuu pieneltä! Niin tuntuu varmaan vielä kolmivuotiaanakin, joten täytyy kai vaan itsensä karaista :)

  VastaaPoista
 5. J&M: Kiitos :) Niimpä! Äitiysloma meni liian äkkiä. Sais olla paljo pitempi! Meillä tyttö täyttää kohta kolme ja vieläki tuntuu niin pikkuselta :)

  VastaaPoista
 6. Onnellista ja ihanaa uutta vuotta myös sinulle :)

  VastaaPoista
 7. Onnea ja ihania hetkiä uuteen vuoteen. Kiitos kauniista blogistasi. :)

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa ihanalta, että olet saanut jatkaa äitiysloman jälkeen kotona oloa lasten kanssa! Itsekin jatkoin äitiysloman jälkeen joitakin kuukausia hoitovapaalla, mutta syksyllä sitten jouduin palaamaan työelämään (kun ei tullut sitä lottovoittoa ;D).

  Oikein hyvää alkanutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos käynnistäsin blogissani.Minulla sama tilanne, helmikuussa jään hoitovapaalle, enkä mene hetkeen takaisin. Lapset on kerran pieniä, se on kuin pankkiin panisi. Voisi ryhtyä lukijaksesi. Haluaisitko ryhtyä minun lukijaksi?

  VastaaPoista
 10. Esmeralda: Kiitos paljon <3

  Johanna: Onhan se ihanaa että on mahdollisuus jäädä kotiin edes vähäksi aikaa äitiysloman jälkeen:) Aika menee niin äkkiä. Ja kiitos!

  Kaaponkammari: Niinhän se on, lapset on niin vähän aikaa pieniä. Ja tervetuloa! Minäpä klikkaan lukijaksesi :)

  VastaaPoista
 11. Hyvää uutta vuotta minäkin tulin toivottelemaan!

  VastaaPoista

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)