tiistai 28. joulukuuta 2010

Kohti Uutta Vuotta 2011

Joulua vietettiin parhaimmassa seurassa Kävimme kyläilemässä aattona ja Joulupäivänä. Meillä kävi vieraita joka päivä, Lontoosta asti. Lasten riemua oli ihana katsoa! Pukki kävi aattoiltana ja poika tykkäs! Otti käsi ojossa vastaan lahjoja. Tyttö pelkäs niin että aukas silmät vasta kun pukki lähti porojen kanssa seuraavaan paikkaan :) Jouluherkkuja on syöty monta päivää. Tänään oli mukava syödä jo ihan normiruokaa. Alla olevat maisemakuvat on otettu Joulupäivänä ja Tapaninpäivänä. Kova pakkanen oli, lumi narsku kenkien alla kun käveltiin. Niin kaunista!


Jouluvalot, kuusi, koristeet ja punainen väri pysyy meillä vielä uuteen vuoteen asti, tiiä vaikka loppiaiseen asti :) Ihana iltaisin nauttia valojen tuomasta tunnelmasta. Glögikin maistuu vielä yhtä hyvälle kuin jouluna. 

Uuden vuoden aattona meille tulee kavereita juhlimaan vuoden vaihtumista. Saunomista, ruokaa, juomaa, raketteja, tinan valamista ja uuden vuoden lupauksia. 
Onko teillä uuden vuoden suunnitelmia? Teetkö  lupauksia, pysyykö ne :) Itse en tee lupauksia tulevalle vuodelle ku ei ne pysy kuitenkaan :)Laitan tähän vielä Chisun biisin, mulla tulee niin kylmät väreet tästä biisistä, aivan mahtava ääni!


9 kommenttia:

 1. Joulunne kuulostaa olleen ihana. Kauniita kuvia olet saanut ikuistettua.

  VastaaPoista
 2. Mukavalta kuullosti joulunne! Minulla on lupaus alkaa taas lenkkeillä/tai hiihtää...Toinen haave on keittiöremontti.. Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 3. Kauniita talvisia kuvia! Tänä vuonna maisemat oli niin jouluisia kun oli paljon lunta ja puut lumessa ja kuurassa. Kovaan pakkaseenkin on tässä jo taas jonkun verran tottunut. Joulu tuntui todellakin joululta tänä vuonna :)

  VastaaPoista
 4. tosi upeita kuvia!!
  kiva kuulla sun kuulumisia :)
  täällä vielä uuden vuoden suunnitelmat auki, ainakin osittain.. lupauksia ei oo ollu tapana tehdä ;)

  VastaaPoista
 5. Ihastuttavia talvimaisemia! Kaunista tunnelmaa. :)
  Iloa vuoden viimeisiin päiviin!

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi sinulla! Teillä on kaunis koti! Itse en tee uuden vuoden lupauksia koska en niitä
  kuitenkaan pysty pitämään... Mukavia vuoden viimeisiä päiviä toivottelen!

  VastaaPoista
 7. Johanna: Joulunaika oli kyllä mahtavaa!

  Marita: Hyvältä kuulostaa uuden vuoden lupauksesi! Mulla on melkein uudet sukset varastossa, nyt ois hyvä aika aloittaa hiihtäminen :) Hyvää uutta vuotta sinullekin!

  Reetta: Veit sanat suustani :) Joulu tuntui todellakin joululta, ja ihana kun oli lunta! Se kuuluu ehdottomasti jouluun. Ihana kun jätit kommenttia :)

  S: Hih, oli niin paljo touhua ja vieraita kävi jouluna ettei kerennyt täälä käymään. Mullakin on vielä sen verran auki suunnitelmat, että en tiiä mitä ruokaa teen, kiire kohta tulee :)

  Esmeralda: Tekis mieli koko ajan räpsiä kuvia tuolla ulkona ku on niin kaunista! Sinulle myös iloa vuoden viimeisiin päiviin :)

  SariM: Voi kiitos kaunis!!! Tulin niin iloiseksi sanoistasi :)Ihana kun jätit kommenttia ja tervetuloa lukemaan! Sama täällä, monesti olen tehnyt lupauksia tulevalle vuodelle mut ei ne pysy. Mukavia vuoden viimeisiä päiviä sinullekin!

  VastaaPoista
 8. Kiitos visiitistä kammarissa. Sinulla on kaunis koti ja kiva blogi!

  VastaaPoista
 9. Kaaponkammari: Kiitos paljon :)

  VastaaPoista

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)