keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Kitchen

                                                                 Muutamia valokuvia keittiöstä.

Kaapistoissa on valkoiset, kalvopinnoitetut matta ovet. Välitilasta, lasin takaa löytyy kuviollinen tapetti. Lasi on helppo pitää puhtaana, olen ollut todella tyytyväinen tähän ratkaisuun.

Vanha ikkunanpoka koristaa ruokailuryhmän päätyä. Vaaleampaa mattoa olen suunnitellut pöydän alle, mutta tällä hetkellä tämä sopii meille koska maton materiaalin ansiosta se on helppo pitää puhtaana lasten ruokaillessa.
Talolyhdyn takana näkyvä seinä on maalattu Kolibri-maalilla. Maalilla voi tehdä erilaisia kuvioita. Me tehtiin "rapattu" pinta.
Kaikki kodinkoneet ovat rosteria. Oikealla näkyvässä kaapissa on kätevät yksitellen ulos vedettävät laatikostot. Löytyy tarvittava nopeasti. Huomaa narulla solmitut ovet, meillä on tämmösiä ihania virityksiä ettei lapset saa kaikkia kaappeja tyhjennettyä :D
Tässä on mukava nauttia kuppi kahvia aamupalan kera.
Kuvaushetkellä ei ollut tuoreita kukkia pöydällä, mutta tämä viimeksi saamani kukkakimppuhan ajaa saman asian ;)

6 kommenttia:

  1. Kivan näköinen keittiö teillä :) Tuo keittiön välitila on kyllä varmasti unelma puhdistuksen kannalta, meillä valkoiset laatat valkoisella saumalla niin saa olla koko ajan jynssäämässä..

    VastaaPoista
  2. Emmi: Kiitti! Lasi on kyllä siitä hyvä tuossa tilassa ettei tarvii niitä saumoja putsailla, vähän vaan suihkauttaa ikkunanpesuainetta :)

    VastaaPoista
  3. Upea keittiö teillä! <3 Ja ihanan avaraa!!

    VastaaPoista
  4. No onpa kätevä matto, näyttääkin sellaiselta helposti puhtaanapidettävältä sisalilta!!

    VastaaPoista
  5. Outi: Joo siitä kyllä lähtee liat rätillä pois. Ja hintakaan ei ollu paha, muistaakseni 50e ja noin iso matto.

    VastaaPoista