sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Viikonlopun värikkyyttä
Harvoin meillä näkee räikeitä värejä, mutta kukkakimpun muodossa useinkin. Siivouspäivän päätteeksi on ihana asetella kukat maljakkoon olohuoneen pöydälle ja aloittaa viikonlopun vietto. Miten voikin yksi pieni kimppu ilahduttaa niin paljon!
Eilen meillä oli leikkimökin ja pihan siivousta. Hain myös kesäkukkia ja multaa, en malttanut enää odotella vaan aloin istutuspuuhiin. Pelargonit houkutteli kovasti kaupan hyllyillä, mutta päädyin muihin kukkiin ihan sen takia ettei kylmä viima vie kukkia mennessään. Tuossa meidän etuterassilla tuulee kovasti kun sattuu pellolta tuulemaan. Myös havuja otin muutamat ja istutin ne ruukkuihin.
Harmittaa kun sain Mårbackan menestymään talven yli kodinhoitohuoneessa, siinä oli monta vihreää oksaa, niin menin leikkaamaan oksat (kuvittelin osaavani istuttaa pistokkaita) ja vaihdoin mullat. Nyt jäljellä on enää ruskea runko :D Olen kastellut sitä, mutta ei siitä taida enää kukkaa tulla. Vai voikohan runko vielä herätä henkiin? Vaikka yrttien kasvatuksessa olenkin aika hyvä, niin kukkien hoidossa ja talvehtimisessa ei taida päteä sama.. paitsi leikkokukissa :) Ihastellaan siis pinkkejä kukkasia maljakossa! Mukavaa sunnuntaita! Tyttö sai uuden pyörän viikonloppuna, joten tänään on lähdettävä jokirannalle testaamaan uutta pyörää ja pienempi aiko etsiä pelloilta muuttolintuja. Joko teillä on ensimmäiset kesäkukat istutettu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti