maanantai 10. tammikuuta 2011

Amaryllis ja kuulumisia

Flunssasta toivuttu, melkeen. Kyllähän sitä viikon verran jo kestikin.. Toivon vaan ettei se tule lapsiin. Itellä ainaki ollut veto niin pois. Mut nyt on jo vähä parempi olo. Ihana viikonloppu takana vaikka sairaana olinkin. Touhuttu on niin sisällä kuin ulkonakin. Ja lunta tulee lisää, jee! Kohta pääsee kunnolla kelkkaileen.

Sain ennen joulua valkoisen amarylliksen sipulin ja istutin sen multaan. Ei ihan kerennyt jouluksi ;) Odottelin ja odottelin, vain varsi kasvoi pituuttaan ja nuput eivät auenneet. Joten katkaisin varresta poikki ja laitoin maljakkoon. Viikko sitten ensimmäinen nuppu aukes ja nyt siinä on jo kolme kukkaa. Kauan ovat kestäneet tuossa maljakossakin.




Saunailtana leikittiin sormiväreillä.  
Kylppärin lattia on paras paikka siihen touhuun. 
 
Sotkua nimittäin tulee.

Tyttö viimeksi 1,5 vuotiaana kokeili leikkiä väreillä, ei tykännyt yhtään. Heti halus pestä kädet eikä suostunu edes kädenjälkeä tekemään. Nyt tykkäs tosi paljon! 
Poika taas ei välittäny käsien sotkeutumisesta mitään ja kuten kuvasta näkyy niin sotkeutu vähä muukin paikka. Oli yltäpäältä sinisenä,  halus piirrellä kuvioita enemmän itseensä :) Ja hieno taideteos tulikin.



Näistä tulis kauniita tauluja vaikka lastenhuoneen seinille. 


Mukavaa alkanutta viikkoa 

toivottelee
 

4 kommenttia:

  1. Ihana kukka tuo Amaryllis ja niin kaunis kun on valkoinen. Ihania nuo kuvat, missä lapset ovat päässeet " sotkemaan" :)

    VastaaPoista
  2. Johanna: Kukista kauneimpia :) Joo kunnon sotkun tekivätki, mut onneks oli helppo huuhdella seinät ja lattiat.

    VastaaPoista
  3. tosi kaunis amaryllis ja näyttää jo niin keväiseltä tollee maljakossa :) ihana!

    VastaaPoista
  4. S: Kyllähän tuo kauan kestikin maljakossa, nyt alkoi vähä kuihtumaan. Piti ostaa tulppaanikimppu tilalle :)

    VastaaPoista