sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Tyhjä seinä

Illalla se iski. Puoli yhdeksän aikaan telkkaria katsellessa sanoin ääneen että otetaanko tuo vanha ikkuna pois keittiön seinältä? Siinä ei minuuttia kauempaa mennyt kun ikkuna oli irroitettu. Noh..homma ei jäänyt siihen. Pitihän se koko seinä vielä maalata kun seinämaali oli ikkunan kohdalta kellastunut ja en voinut jättää sitä sen näköiseksi. Mutta niinhän sitä sanotaan että parhaat ideat tulevat nukkumaan mentäessä (mulla joskus jopa uniin) ja malttamattomana ihmisenä maalasin seinän heti kun listavalkoista maalia sattui kaapissa olemaan. Ihan niinku sitä ei olis seuraavana päivänä voinut maalata ;D No kyllähän te naiset tiedätte.




Seinälle minulla on jo suunnitelma valmiina, heti kun ne vain saapuu postiin niin päästään asentelemaan :) Ehkäpä jo seuraavassa postauksessa kuvia uudistuneesta seinästä. Jänskättää hieman sopiiko suunnittelemani jutut tuohon, mutta jos ei, niin niille on jo toinen hyvä paikka katsottuna. 


Ajattelin muuten että olisi mukava laittaa arvontaa pystyyn, vaikka näin kevään kunniaksi ja sen että teitä Facebook- tykkääjiä on jo noin paljon, wau! Joten olkaahan kuulolla, arvonta starttaa toukokuun alussa. Nyt toivottelen mukavaa alkanutta viikkoa, jos jossain päin paistaa aurinko, niin laittaakaahan lämpöä tännekin! Iloa maanantaihin <3
Ps. Blogilista lopettaa toimintansa tänään, joten jos seuraat sitä kautta blogiani niin klikkaahan itsesi esim. tykkääjäksi facebookiin tai Blogloviniin. Sitä kautta saat blogipostaukset luettavaksi samantien. Molemmat löytyvät tuosta sivupalkista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti