tiistai 7. huhtikuuta 2015

Raikastunut ilme kodinhoitohuoneeseen
Heippa! Pyhät ohitse, toivottavasti teillä oli kiva pääsiäinen. Täällä ainakin tuli herkuteltua ihan liikaa, kun joka päivä olimme jossain kyläilemässä ja pöydät katettiin herkkuja täyteen :) Tänään arki alkoikin pitkällä kävelylenkillä auringonpaisteessa heti aamusta.

Kodinhoitohuoneeseen olen kaivannut selkeyttä ja avaruutta, joten jääkaappi, joka piti sisällään saunavirvokkeita, sai lähtöpassit pöydältä toiseen nurkkaan. Vielä en saanut miestä suostuteltua jääkaapin siirrosta talliin :D Nyt laitoin pöydälle pienen kasvihuoneen, kasvit saavat siellä valohoitoa. Myrtille kävi huonosti, kuten jo arvelinkin sitä ostaessani :D Raukka tiputtaa kaikki lehdet..luulen että valohoito ei kasvia enää pelasta.

Jääkaapin lähdön myötä laitoin pöytävalaisimenkin tasolle, siinä se viikon verran oli, mutta sitten sain idean seinävalaisimesta. Seinävalaisin sopiikin tuohon kohtaan paljon paremmin ja tasolle jää enemmän tilaa. Selkeys ja avaruus näkyy muuallakin kodissa, olen myynyt paljon tavaraa pois. Nyt tekisi mieli tehdä keittiöön pientä pintaremppaa, nimittäin haluaisin yläkaapit pois ja niiden tilalle avohyllyt. Ja se pyöreä pöytä on edelleen haaveissa, saa nähdä tehdäänkö kesällä itse pöytä keittiöön. Vanhat kalusteet vaan pitäisi ensin myydä pois. Tällaisia kevätsuunnitelmia täällä, tuleva kesä inspiroi paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)