tiistai 14. huhtikuuta 2015

DIY- Eukalyptuksen oksista taulu


Sain idean yksi päivä eukalyptuksen oksista, joita olen kuivattanut maljakoihin. Minulla on nämä yhdet kehykset tauluhyllyllä, joihin olen vaihdellut kuvia. Välillä lasin takana on ollut liitutaulutarraa, lasten piirroksia ja välillä kehykset ovat olleet ihan tyhjillään. Nyt vuorossa oli tällainen erikoinen kokeilu ja minusta siitä tuli oikein kiva lisä tauluhyllylle!
Tuli ihan kouluajat mieleen kun kuivateltiin luonnosta kerättyjä kasveja ja kukkia, laitettiin kerätyt jutut kirjan väliin ja kuivuttuaan tehtiin niistä erilaisia tauluja. Näitä en vaan litistänyt kirjan väliin vaan otin suoraan maljakosta ja painoin kehykseen kiinni. Pidätkö taulusta?
Edelleen olisi hakusessa tuon mustavalkoisen taulun tilalle jokin muotokuva. Vielä en ole löytänyt sopivaa, yksi vahva vaihtoehto on se Paolo Roversin valokuva Natalia Vodianovasta, jota mietinkin jo aiemmassa postauksessa. Saa nähdä minkä kuvan hyllylle keksin! Meillä on tulossa tässä lähiaikoina reissu Tallinnan puolelle ja ajattelin etsiskellä sieltäkin sopivaa julistetta. Tai sitten annan lapsille vapaat kädet toteuttaa omat juttunsa valkoiselle arkille ja laitan piirrokset kehyksiin :) Senkin päällä olevia piirroksia on kehuttu niin moneen otteeseen ja ei varmasti tule toisia samanlaisia vastaan.Mukavaa iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)