perjantai 27. maaliskuuta 2015

Löytö- Eva Solon kaadin

Tein kivan löydön yksi päivä kun katseeni osui kirppiksellä käyttämättömään Eva Solon lasikannuun, joka oli vielä lahjapaketissaan. Kympillä lähti kaunokainen mukaan ja on varmasti kovassa käytössä ensi kesänä takapihan terassilla kuumina kesäpäivinä :) Lapset halusivat marjoja juoman sekaan ja sillä aikaa kun äidin pää kääntyi oli yksi pää jo lasissa. Ei suinkaan lasten!Kisu lipitti vadelmavettä lasista ihan kuin vanha tekijä :D Lapsilla ainakin oli hauskaa!
Täällä on kesä jo kovin mielessä. Pihanlaittoa ja kukkien istutusta jatketaan kesällä ja istutetaan siemenet kasvimaalle kasvamaan. Saa nähdä tuleeko yhtä hyvä porkkanasato kuin viime vuonna.. Huomaatteko, haaveilen täällä jo täysin lämpimistä kesäpäivistä! Kukapa ei :) Tuossa päivällä puhuin lapsille että joko pidettäisiin leikkimökin avajaiset, kunhan siivotaan ensin mökki kunnolla. Onneksi tässä ennen kesää on tulossa mukavia juttuja kuten risteilyä, synttäreitä, reissu pääkaupungin seudulle ja muuta mukavaa, niin tuntuu että ei kesään enää pitkä aika ole. Pari kuukautta. Takatalvea uhmaten en ottanut enää talvitakkia esiin (pesin jo viime viikolla varastoon) ja nyt mennään kevättakilla satoi tai paistoi :)
Kohta pääsee ulos sohvalle makoilemaan, hörppimään kylmää juotavaa ja lukemaan sisustuslehtiä ja -blogeja :) Oi että! Mukavaa viikonloppua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)