maanantai 14. tammikuuta 2013

Arvaatko?

Arvaatko mihin näitä tarvikkeita tarvitsin? :) Äsken sain viimeiset valmiiksi. Viime postauksessa kerroinkin että tarvitsen ilmapalloja toteutukseen. Ja mustaa ja valkoista puuvillalankaa.
Plus seinäliimaa :)
No enhän mä malttanut olla kokeilematta onnistuuko mun visio, vaan heti viikonloppuna aloin hommiin. Tähän ois käyny liima-vesiseoskin, mutta kun meillä jäi tätä seinäliimaa rakennusajoilta ylimääräiseksi niin testasin toimisko tää samalla tavalla. On muuten kolme vuotta vanhaa liimaa ja talvet ollu jäätyneenä, mutta hyvin toimii vieläkin! :) Epäröin kun pakkauksessa lukee säilyy avaamattomana vuoden ja ei kestä pakkasta, että tekeekö tällä enää yhtään mitään, mutta hyvin toimi :) Tein testiksi ekaksi vain kaksi kappaletta ja yön yli kuivuttuaan irrotin ilmapallot ja onnistuihan ne! Seuraavana päivänä tein sit loppusatsin valmiiksi :) Oon niin iloinen kun onnistuin näiden teossa ilman mitään ohjeita! Kyllä sitä vaan osaa kun on vähän hermoja tämmöiseen pikkunäpertelyyn :) Joko arvaat mistä puhun? 

No pallovaloista :) Koska en löytänyt mieluisia värivaihtoehtoja valmiina, päätin tehdä pallovalot itse. Siinä ne viimeiset pallot kuivuu ja huomenna ilmapallot ulos ja saan ripustaa valosarjaan paikoilleen. Taas saan yliviivata yhden jutun pois listasta, mitä pitää ennen synttäreitä tehdä :)
Mukavaa maanantaita!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)