maanantai 30. huhtikuuta 2012

Valmistelua..







Päivä hujahti askarrellen ja leipoen. Huomenna juhlitaan pienen pojan synttäreitä ja siinä samalla vappua :) Munkkia ja simaa on masut täynnä, huomenna lisää makeaa ja täytekakkua. Jos kerkeän niin laitan illalla synttärikuvia.
Nyt oikein mahtavaa Vappua ihan jokaiselle
toivottaa

torstai 26. huhtikuuta 2012

Kesäksi vaaleita verhoja

Aurinkoista torstaita!
Bloggeri oli muuttanut toimintoja..hmm... Kyllä kai tähänkin tottuu kun vaan oppii käyttämään :) Oikeesti mä en meinannu löytää edes blogin sähköpostia aamulla :D Mut kyllä se sit loppujen lopuksi löyty. Nolo ;D Kaikkeen oppii, niinkuin tähänkin.
Teille lukijoille blogi näyttää ihan samalta kuin ennenkin. I hope so :) saas nähdä miltä näyttää ku tämän julkaisen. Otin muuten käyttöön kommenttiboxiin sen Vastaa-jutun, voin vastata teidän jokaisen kommentin alle suoraan. Jos jostain syystä et pysty jättämään kommenttia niin laitatko sähköpostiin ilmoitusta, niin vaihdan sen takaisin vanhaan.


Nyt verhoihin :)
Kesäksi vaihdoin makkariin, olohuoneeseen ja lastenhuoneeseen valkoiset verhot. Tuli kivan valoisaa! Ihana aamulla herätä auringonvaloon joka loistaa ikkunoiden läpi.




Makkarin seinällä roikkuu koruja. 
Arvatkaapa mikä tää koruteline oikeesti on? :D
Mulla on aivan liikaa koruja, pakko osa olla esillä, muuten ne unohtuis tuonne kaappeihin eikä tulis käytettyä.




Lastenhuoneeseen leikkasin lyhyeksi samat verhot kuin olohuoneessa. Nämä on Ikean valikoimasta. Ja Nalle Puh leijailee katossa, ei oo enää montaa yötä vappuun :)

Elämäni kauniita asioita blogista sain tunnustuksen, kiitos paljon Heli :)




Kohta viikonloppu, sitä odottaen



torstai 19. huhtikuuta 2012

Leikkiä

Huomenta!
Meillä aamut alkaa Pikku Kakkosta seuraamalla ja aamupalalla. Tuttua? :) Aamuohjelmista lemppareita on Postimies Pate ja Maltti & Valtti. Yksi Pikku Kakkosen juontaja on nimetty Laulutädiksi, lasten mielestä täti on ihan paras kun hän laulaa koko ajan :) Joskus maltetaan istua kokonainen tunti paikoillaan ja katsella lastenohjelmia, välillä haetaan leluja ja leikitään siinä samalla. 
Legot on tällä hetkellä mieluisia, niistä rakennetaan taloja ja torneja. Tyttö tykkää järjestellä tavaroita, lelut on nätisti rivissä ja legotalot on harkiten tehty :) Katsokaa vaikka. Poika taas tykkää rakentaa ja hajottaa. Tehdään oikein korkea torni legoista ja ajetaan potkuautolla yli :D Ja riemunkiljaisu perään, tottakai! Mahtavaa katsoa miten erilaisia, mutta niin samanlaisia lapset on. Meillä heräillään yleensä siinä 6-7 aikaan.


Lelut löytyy näistä Ikean laatikoista, oon koittanut pitää näitä jossain järjestyksessä. Yhdestä löytyy junarataa, toisesta legot, kolmannesta pojan työkalut, seuraavasta nuket jne.. Yksi iso kaappi on myös varattu leluille. Aivan älytön määrä niitä on kyllä kertynyt.









Nämä tyypit on kans tosi cooleja. Kirjoista luetaan muumeja, leikitään muumilaivalla ja katsotaan muumeja dvd:ltä.

Nyt istahdan tuonne lattialle mukaan leikkeihin, siellä on kuulema kahvit ja pullat jo odottamassa
:)

Iloista päivää!


Niin sitä kysyisin vielä että onko tämä fontti teidän mielestä hyvä? Onko selkeä? Aina oon kirjottanu tällä samalla, mutta bloggeri on heitellyt nyt muutamana kertana tekstiä suuremmaksi tai pienemmäksi.


maanantai 16. huhtikuuta 2012

Matta mustaa..

Maanantai ja aurinko paistaa, mikäs sen parempaa. Ikkunanpesu ois edessä, jostain pitäis saada inspistä aloitukseen :) Kuulema pari pikkuapuria haluais olla mukana auttamassa ;)
 Viikonloppuisin käyn silloin tällöin kirppiksillä ja löysin tällaisen aarteen matkaan. Vähän hiomista ja matta mustaa maalia pintaan.. Vielä en tiedä mihin tää asettuu, mutta kyllä sille hyvä paikka löydetään.

Alla jakkara ennen käsittelyä.
Sillä aikaa kun otin kuvat, toisella puolen olohuonetta näky oli hauska :) Lapset laitto kissan nuken vaunuihin ja ajoivat rallia ympäri taloa. Melkosta kyytiä muuten saikin. Ilmeestä vois päätellä ettei hirveesti tykänny..Meillä kissat on tottunu leikkeihin ja kovaan menoon, koskaan ei oo kumpikaan sähissy tai rääpäissy lapsia. Nytkin kuului vain kehräys vaunuista ♥ Että tais olla ihan mukava ajelu.
Mukavaa viikkoa!



keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Kesämielellä

Heissan!


Niin kovasti mietin tulevaa kesää ja pihaa, että pakko tännekin kirjata ylös jotain :) Hirvee hinku ois päästä tuonne pihalle toteuttamaan suunnitelmia ja tietty istutuspuuhiin. Mulla on vihko mihin kirjoittelen inspiksiä. Pakko oli kirjata ylös nekin mitä pihalle istutin viime kesänä, niin tiuhaan tahtiin ostelin kukkia ja pensaita et en varmana ois muistanu enää ens kesänä mitä kaikkea tuli ostettua :)


Aika paljon kerkesin viime vuonna istuttaa sipuleita, taimia, havuistutuksia ja puita.. Meillä on kuitenkin aika iso piha niin vielä täytettä haluaisin. No mutta näitä meidän pihalta jo löytyy joko ryhmissä tai erillään:







                                                         Kaikki kuvat www.viherpeukalot.fi ja www.viherkauppa.fi




Tässähän olikin jo aika pitkä lista, mutta niinku sanoin niin piha näyttää vielä tyhjältä/autiolta.. ehkäpä istutan ikivihreitä havupuita lisää. Niin ja kuvista puuttuu kuuset, koivut ja männyt, iso osa kaadettiin tontilta silloin kun aloitettiin rakentaminen, mutta paljon niitä jätettiinkin. Nurmialuettakin meillä on aika paljon ja haluankin rajata sitä vähän istutuksilla. 


Oisko teillä ehdotuksia esim. jostain kauniista puusta tai kasvista mistä tykkäätte? Mitä teidän pihalla kasvaa? Vai oottako vielä yhtä alkutaipaleella niinkuin minäkin? :) Mä en malta odottaa että nuo puut ja pensaat alkaa tuosta kasvamaan, oon niin kärsimätön, heti-mulle kaikki-nyt-tyyppiä!




                                              Kivaa illan jatkoa! Mä jatkan pähkäilyä :)





torstai 5. huhtikuuta 2012

Tunnelmaa pääsiäiseen


Asetelmissa tänä pääsiäisenä höyheniä, pajunkissaa, sisalia, keltaisia tulppaaneja, narsisseja ja vihreää. 
Koti on valmiina pääsiäisen viettoon, vielä yöksi paisti leivinuuniin paistumaan. Ulkona sen sijaan sataa lunta :O Enpä muista millon viimeksi huhtikuun alussa ois ollu näin talvista.. Kumpparit pysyy vielä kaapissa jonkun aikaa, oikeestaan toivoisin jo niitä kurakelejä niin tulis joskus se odotettu kevätkin ;) 





Nyt toivottelen sinulle oikein leppoisaa ja suklaantäyteistä Pääsiäistä ♥

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Keltaista ja tunnustuksia





Aurinkoista maanantaita! 
Kestohangella ois voinu kävellä vaikka kuinka pitkälle, haettiin pajunkissoja metsän reunasta ja lapset paisto makkaraa perillä. Yks karvaturrikin oli mukana :) Ihania nämä aurinkoiset viikonloput!




Haasteita sain Outilta ja Ninalta, Kiitos naiset ♥
Haasteessa kuuluu kertoa keneltä sen on saanut (linkin kera), listata hyvän mielen aiheuttajia sekä jakaa haastetta vähintään viidelle blogille eteenpäin.



Hyvän mielen minulle ovat viime aikoina tuoneet...

Tuleva kesä. Kesän ajatteleminenki tuo jo hyvän mielen :) Lämpimät kesäillat, kasvimaa, mansikat, grillaus, kukkien istutus, rannalla loikoilu, pitkät pyörälenkit, lomailu..

Lasten touhuilut. Energiaa riittää aamusta iltaan, niin paljon leikkiä ja juttua. Molemmilla on nyt kyselykausi menossa ja jokainen lause alkaa sanalla Miksi? Ja loppuu samaiseen sanaan :)

Oma koti. Paras paikka. Reissun jälkeen kotiin on ihana palata. Ensi kesänä riittää vielä paljon puuhaa, talo on valmis mutta maalattavaa on vielä ulkopuolella ja pihanlaitto jatkuu kesällä. Mä rakastan suunnitella pihamaata.

Musiikki. Lenkkeily ja musiikki. Niin parasta yhdessä! 


Tämmöstä hyvää mieltä tällä hetkellä :)


Tartu haasteeseen! :)




Miialta sain tunnustuksen blogilleni. Tunnustusta en nyt tällä kertaa jaa eteenpäin. Kiitos paljon Miia ♥


 Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.


Tunnustuksen säännöt:
  1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
  2. Valitse viisi suosikki blogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
  3.  Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
  4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen!  


Hyvän mielen sain myös näistä tunnustuksista blogilleni!