lauantai 1. joulukuuta 2012Odotettu joulukuu on vihdoinkin täällä <3 Virallisesti tästä päivästä alkaa meillä joulun odotus ja maltoin tänne asti olla laittamatta joulukoristeita sen enempää kuin tuon ison joulutähden ikkunaan. Tänään nostan loput koristeet esille ja koristellaan jokaista huonetta pikkasen. Valkoinen kuusi saa olla vielä varastossa ainakin Itsenäisyyspäivään saakka. Piti ihan käydä täällä kurkkaamassa viime vuotisia postauksia että millonkas se kuusi tuotiinkaan olkkariin :) Voi että mä tykkään tuosta samasta kuusesta vieläkin!
Ei ollu hyasintti valkoinen..


 Oon täällä kovasti harjotellu pimeässä kuvaamista :) Ja muutaman kuvan laitan tännekin muistiin, ehkäpä saan parempia kuvia sitten kun raaskin ostaa uuden kameran. Kaikki kuvat mun blogissa on otettu digitaalikameralla ja niin kovasti toivoisin parempaa kameraa.. Mutta säätelin vähän tätä vanhaa kameraa ja nyt ei tule kuvista enää niin rakeisia pimeällä kuvatessa. Vai huomaatteko mitään eroa? Yksi blogin lukija ainakin huomasi, kiva kiva! :) Tosiaan tarvisin uuden kameran ku tää puskee savut ulos kun otan kuvan :O kestäis nyt edes jouluun asti.


Lämpöistä viikonlopun jatkoa teille kaikille <3 Täällä lämpöä riittää kun takka hehkuu vieressä, ei haittaa myrskyt ulkona. Minä jatkan takkatulen äärellä koristeiden penkomista ja huomiselle pitäis tontun taas keksiä jotain kivaa lasten joulukalenteriin :) Tänään sieltä tuli ihan vaan karkkia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)