keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Joulukuusi x 3Olohuoneessa meillä majailee nyt kolme kuusta :) Kaikki valkoisia. Eilen pystytettiin tuo iso valkoinen joulukuusi, joka meillä on jo kolmatta joulua täällä kodissa. Yhtä upea ja (muhkea!) se on vieläkin ja samoilla koristeilla mennään kuin viime vuonna. Joskus haikailen aidon kuusen perään, tuoreen kuusen tuoksu on vaan niin ihana, mutta tänä vuonna tuoksun korvaa taas minikuusi joka haetaan takapihan metsästä. Pienestäkin kuusesta leviää ihana tuoksu huoneisiin jouluaattona. Huomatkaa tuo kaunis sininen aamuinen hetki, saatan joskus vaan jäädä tuijottamaan ikkunoista tuota maisemaa <3Tämä tonttu ei ollu skarppina eilen illalla. Nukahdin heti lasten jälkeen ja unohdin laittaa joulukalenteriin yllätykset. Aamulla tyttö tuli sanoon -Äiti, tonttu ei tuonu meille mitään joulukalenteriin ja tuumas siihen perään että ei se varmaan oo päässy tänne meidän huoneeseen ku lattia on täynnä leluja. 
Joo niin siinä varmasti on käyny ;) Huomenna pitää muistaa laittaa tuplayllätykset ja tyhjentää huoneen lattia leluvuorista :)
Otsikkoon viitaten tässä ne kaksi muuta kuusta olohuoneessa. Höyhenkuuset on odottanut kaapissa seuraavaa joulua ja nyt sain laittaa ne taas esille. Askartelin nämä viime vuonna ja nyt tekis mieli tehdä myös höyhenkranssi takan koristeeksi. Tarvikkeet onkin jo valmiina, näpertelyinspistä odotellen.


Kaunis kiitos viime postaukseen tulleista kommenteista <3 Halusin välttää huomisen jouluruuhkan ja veinkin kortit jo eilen postiin.
Ihanaa iltaa teille!
Mitäs mieltä ootte kuusesta? Tuleeko teille aito vai tekokuusi?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)