tiistai 16. lokakuuta 2012

Uutta astiastoa


Muutamana aamuna aurinko on paistanut niin kirkkaasti keittiön ikkunoista. Ihanaa valoa välillä, kun aamut on  jo niin pimeitä ja sateisia. Mulla tulee näin syksyisin kamala inspis kuntoiluun, joka päivä tekee mieli lähteä lenkille. Eilen satoi vettä ja muutenkin tiet oli ihan kurassa kun lenkkeilin, mutta ei se menoa haitannut ja oli mahtava lenkin jälkeen mennä valmiiseen, lämpimään saunaan. Iltapalaksi tehtiin tuoretta hedelmäsalaattia. Nämä kupit on jo siis tyhjiä :)
Keväällä ostin tuon kirkkaan Kastehelmi-lautasen ja tykästyin niin että piti hommata lisää tätä sarjaa. Nyt on kuusi pientä jälkkärikulhoa ja yksi iso kulho tuon lautasen lisäksi. On noita pienempiä kulhoja testattu myös kynttiläkuppeina :) Kivoja niinkin! Näille on varmasti käyttöä yhtä paljon kuin Teema-astiastollekin, joka meillä on jokapäiväisessä käytössä. Joskus oon miettinyt että pitäisikö arki-ja juhla-astiat olla erikseen, mutta näillä saa juhlavankin kattauksen aikaan.Ilmestyikö viime vuonna jo LOKAkuussa jouluvaloja ja koristeita kauppojen hyllyille? Vai onko mulle tullu dementia :D Oli kuitenki ihan pakko käydä ihailemassa mitä siellä oli tarjolla :)
Pienten lasten perheissä on varmaan jo vilahdellut tonttuja ikkunoiden takana.
Meillä ainakin :) Yks ilta oli pakko ottaa tonttukortti esiin. Tyttö vaan tuumas että `Äiti sä näet harhoja, ei meidän takapihalla mitään tonttuja ole` :D Pienemmälle meni vielä läpi.
Että näin meillä! :)
​Kivaa viikon jatkoa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)