maanantai 8. lokakuuta 2012

Sarvet

Tiiättekö sen tunteen kun näkee toisen kotona jotain semmosta mitä ei vois kuvitellakaan että joskus laittais omaan kotiin? Mulle kävi näin kymmenen vuotta sitten :) Ja jonain päivänä huomaakin haluavansa sen saman jutun kotiin, mikä vuosia sitten tuntui ajatuksenakin hassulta :) No näin kävi.. Nimittäin poron sarvet tuli meille!

Löysin nämä meidän tontilla sijaitsevasta vanhasta talosta ja takana on vielä hintakin, 45 markkaa :) Tänä päivänä ei taida tämmösiä sarvia löytää 7,50 eurolla vai löytyykö. En tiedä mikä näissä kiehtoo, mutta jos mulle ois kymmenen vuotta sitten tarjottu poron sarvia ni oisin sanonut kiitos ei, en tarvitse :D Niin se mieli muuttuu. Ihanat on!

Mallailin jo sarvia seinälle, mutta paikkaa en vielä löytänyt, kunnes tulin katsomaan tänne blogiin kuvia ja huomasin että nehän sopis tosi hyvin meidän eteiseen.  Aika kiva ja erikoinen lisä ois tuossa eteisen seinällä (edellisessä postauksessa kuvia) kun seinä on kaivannut sitä jotain. Sinne ne taitaa päätyä :)


Viettäkäähän kiva ilta! Mä otan tämän illan ihan rennosti sohvalla makoillen ja lasten kanssa touhuten. Huomenna pääsen hierojalle heti aamusta, mahtavaa <3 Mikäs sen parempi tapa aloittaa päivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)