keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kimalletta ja täysikuutaHuh hei kun tämä viikko vilisee nopeaa tahtia eteenpäin! Joka päivälle jotain asiaa kaupungille. Mutta mahtuu niihin pakollisiin käynteihin myös kivoja juttuja, eilen pääsin hierojalle. Rentouttavaa! Tunti siellä ja koko kroppa kiittää. Pääkipukin jäi sille tielle, mikä oli aivan mahtavaa koska mulla on tosi usein niska ja hartiat jumissa, jonka vuoksi kärsin pääkivuista aika usein. Tänään ei muuten taida olla mitään menoja, vaikka luulin niin, ainakin kännykän kalenteri näyttää tyhjää. Pakko olla kaikki asiat ylhäällä, muuten mä ihan varmasti unohdan jotain ;D
Maanantaina oli niin upea täysikuu että oli pakko ottaa kuvia lenkkeillessä. Siis en mä kameraa kanna mukana lenkillä, hih, mutta nyt juoksin sen hakemaan mukaan kun oli niin hienon näköistä :) Käytiin koko perhe kävelyllä, tyttökin jaksoi 3km kävellä ja loppumatkan vielä juoksi. Mun tuleva lenkkikaveri :)


 Meillä valkoinen kuusi saa tänä jouluna hopeisten koristeiden vierelle lisää punaista :) Tikkareita (tytön sanoin), kärpässieniä ja lasipalloja punaisilla nauhoilla <3 Ja myös pari lintua oksalle. Aika ihania vai mitä?  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)