sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Etuterassille

Mikä ihana auringonpaiste ulkona <3 aamulla oli vielä pakkasta. Sisääntulon eteen istutettiin kanervat ruukkuihin. Pikku pakkasesta huolimatta haettiin metsästä jäkälää, sammalta ja muita koristuksia. Ei käynyt kuitenkaan niinku yksi vuosi että lumi kerkes jo sataa maahan, kun lähdin vasta hakemaan ruukkuihin täytettä meidän metsästä..pikkasen myöhässä :) Havukranssin ajattelin vielä tehdä ulko-oveen.


 Pieni toive ois että saatais kohta nauttia ensilumesta. Voi sitä iloa ja riemua kun lapset aamulla herättyään huomaa ikkunasta että maa onkin valkoinen! Riemuhuutoja luvassa  :)  Meillä oli tarkoitus tänä viikonloppuna tehdä leikkimökin katto valmiiksi asti, mutta pakkanen haittaa huopakaton kiinnittämistä. Puolet katosta on naputeltu paikoilleen ja kiire ois saada se valmiiksi ennen lumen tuloa. Ihana päästä sitten maalaamaan ja sisustamaan leikkimökkiä ensi keväänä.


 Aamulla oli niin raikas ilma että lähdettiin pyöräilylenkille ja käytiin paistamassa nuotiolla eväitä. Illalla saunan jälkeen herkuttelen muutaman joulutortun ja sunnuntai-iltaan kuuluu tietysti myös Tanssii tähtien kanssa. Kehtaanko tunnustaakaan että kolme pellillistä oon jo paistanut joulutorttuja :O minkäs teet ku ne on niin hyviä! :)
Mitäs teidän viikonloppuun? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)