keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Lomalla

Moi!
Me oltiin perheen kanssa pienellä lomalla Tallinnassa ja Helsingissä. Mukava irtiotto arjesta. Tallinnassa oli ihan jo kesä ja helle! Terassilla ois voinu istua vaikka kuinka kauan ja nauttia auringosta ja hyvästä palvelusta :) Oi oi! Ehdottomasti uusi reissu piakkoin.
Tällä kertaa en muuten käynyt yhdessäkään sisustusliikkeessä, vain vaate- ja kenkäostoksilla :) Otin yhden tyhjän matkalaukun mukaan että saan sinne pakata ostokset ja tuliaiset mutta eihän se riittänyt. Toisessa matkalaukussa oli loppujen lopuksi 4kg ylilastia kun sulloin ostoksia sinne mihin mahtui :D Mut kaikki saatiin perille. Ja käsissä roikkui vielä kasseja ja lapset sylissä :)


Lempparivärit mulla vaatteissa, kengissä ja asusteissa on tänä kesänä ehdottomasti musta, kulta ja nude. Mä en paljoa revittele väreillä..en sisustuksessa enkä asuissa :) Joskus saatan jotain värikästä ostaa.

Eilinen päivä tehtiin pihahommia, aurinko hellinyt meitä täällä kotimaassakin. Ei malta pysyä sisällä näin hienolla ilmalla, vaikka siitepölyallergia vaivaa. Silmiä kutittaa, aivastuttaa ja niiskututtaa
(onko tuo sana) :D
Mä oon ainaki ilonen näistä lämpöisistä päivistä, allergiasta viis!

Kivaa keskiviikon jatkoa,

8 kommenttia:

 1. Kivoja reissukuvia ja ihania ostoksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) lentokoneessa sain otettua kauniita kuvia auringonlaskusta.

   Poista
 2. Tutunnäköinen koru ;)Nam, onks toi mansikkamargarita?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kaulakorut on kyl yks mun heikkous.. samoin kengät. Vaatteita tuli kans ostettua iso kasa ja pari laukkua, mut en niitä sit kuvannu :) Joo mansikkamargarita, ehdottomasti mun lempparidrinksu!

   Poista
 3. Kuulostaa kyllä ihanalta arjen irtiotolta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä tarpeeseen pieni loma ;) Ja kotiin oli ihana palata reissun jälkeen :)

   Poista
 4. Voi vähän oon kade! Mäkin tahon reissuun :) Ja tsiisus mama mitä kenkiä sä oot löytäny! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuloma tekee aina hyvää, vaikkei kauas lähtiskään :) Meillä poika ei ois kyl viihtyny yhtään kauempaa lentokoneessa ku tuon matkan, voi olla et matka johonki etelän lämpöön jää vielä haaveiluasteelle. Ehkä parin vuoden päästä.
   Nuo korkkarit on niin nätit!! <3

   Poista

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)